Ronnie Ruysdael hoofd-act in carnavalstent

Zwolle – Zwolse carnavalsvierders kunnen op maandag 16 februari hun hart ophalen aan Het Grote Kerkplein. Niemand minder dan Ronnie Ruysdael (voormalig leadzanger van De Sjonnies, bekend van hits als Dans Je De Hele Nacht Met Mij, De Bostella, Blauw Van De Sangria en Zwemmen Zonder Slip) treedt die avond namelijk op in de carnavalstent.

ronnie_ruysdael.jpg 

Ruysdael, tevens panellid van de jury die in het radioprogramma van Giel Beelen ‘De Carnavalshit van het Jaar in Nederland’ bepaalt: “Ik heb gehoord dat de mensen in Zwolle door de prestaties van hun voetbalclub PEC de oude Sjonnies-hit ‘Dans je de hele nacht met mij’ uit 1995 weer hebben omarmd. Die gaan ik zingen natuurlijk, dus dat komt mooi uit! Maar uiteraard breng ik ook al die andere grote hits ten gehore, waaronder mijn nieuwste carnavalskraker ‘De Koning van de polonaise’.” Ook overdag staat de carnavalsmaandag in de carnavalstent in het teken van liveoptredens van diverse artiesten, zoals bijvoorbeeld DJ Timmie Tirol. Ruysdael is uiteraard de hoofd-act, zijn optreden begint om 19.30 uur.

Ilona de Rijke, beheerster van de carnavalstent: “De zaterdag- en zondagavond zijn traditioneel druk, maar de maandag is eigenlijk één van de gezelligste avonden omdat dan alle échte carnavalsvierders nog over zijn, meestal de gezelligste mensen ook. We wilden graag wat extra’s voor ze doen, vandaar dat we besloten om samen te werken met PBN en te zorgen voor een dag lang livemuziek.”

Wim ten Hove, van PBN Music & Events: “Het valt zeer te prijzen dat de organisatie van de carnavalstent in het bijzonder denkt aan alle oprechte carnavalsvierders en bereid is om wat extra’s te doen. Met het contracteren van onder anderen Ronnie Ruysdael zijn we daar duidelijk in geslaagd. Het belooft een spetterende avond te worden.”

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer