‘d Oelewappers gaan op expeditie!

Zwolle – Met trots presenteert Carnavalsvereniging ‘d Oelewappers haar programma voor de zondagmiddag tijdens carnaval. Het programma wordt georganiseerd door ‘d Oelewappers in samenwerking met Jelmer, uitbater van Café Bosch (Oeleburcht tijdens carnaval).

poster_expedition_oelewappers_2015.jpg

Het rad van spanning en avontuur, met de vele getallen die gekoppeld zijn aan de lootjes die GRATIS worden uitgereikt, bepaalt welke game de winnaar gaat doen al dan niet voor een expeditie prijs. Het rad bevat allerlei leuke games waaronder het eten van niet gebruikelijke producten. Dus de spanning zit er goed in deze middag. Niet meedoen is geen optie!

De Oelewappers met Prinses WéJé en Vriendinnetje zijn klaar voor de expeditie! Jij ook?! De Oelewappers zien u graag op zondagmiddag 15 februari vanaf een uurtje of 14.30 uur in de Oeleburcht (Café Bosch).

Deze middag extra genieten als V.I.P.? Like ‘d Oelewappers op facebook: www.facebook.com/cvdoelewappers en deel het artikel over de expeditie om kans te maken op deze prijs voor twee personen. De winnaar zal bekent gemaakt worden op donderdagavond 12 februari, voor het carnavalsweekend, via facebook.

Voor meer informatie over het programma en de activiteiten van ‘d Oelewappers kijk op www.oelewappers.eu.

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer