Langhuis opent de deuren een dag extra

Zwolle – Expositieruimte Het Langhuis aan de Goudsteeg in Zwolle verruimt haar openingstijden. Vanaf 8 maart zijn de deuren een extra dag in de week geopend voor bezoekers. De openingstijden zijn dan woensdag tot en met zondag van 13.30 tot 17.00 uur.

Afgelopen 11 januari was de officiële heropening van Het Langhuis. De start van een nieuwe periode waar, in geprivatiseerde vorm en met nieuw elan, een podium en werkruimte aan talentvolle kunstenaars uit heel Nederland wordt geboden. Bij de heropening waren 185 bezoekers aanwezig. De tentoonstelling Totem, die momenteel te zien is in Het Langhuis, is in de eerste drie weken door ruim 350 mensen bezocht.

Om liefhebbers van hedendaagse kunst een extra mogelijkheid te geven Het Langhuis te bezoeken, is door het bestuur besloten de openingstijden te verruimen.

De tentoonstelling Totem van Anne Forest is nog tot en met 20 februari te zien tijdens de oude openingstijden: donderdag tot en met zondag van 13.30 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.langhuis.nl.

Op 8 maart staat de volgende expositie opening gepland. Vanaf dan is iedereen ook op de woensdag van harte welkom in Het Langhuis.

Artikel delen: