Seniorencarnaval in nieuw jasje

Zwolle – Traditiegetrouw wordt op de zaterdagavond vóór de carnaval het Seniorencarnaval georganiseerd. Dit jaar vindt het Seniorencarnaval, dat in een nieuw jasje wordt gestoken, dan ook plaats op 7 februari 2015 in de Nieuwe Bierton in Zwolle-Zuid.

 

seniorencarnaval.jpg 

 

Een feestelijke en muzikale avond voor jong en oud, maar met extra aandacht voor de oudere feestvierders in Zwolle. Veel muziek van vroeger, maar met talenten van nu! Met liveband Cheerz en optredens van stemmingsorkest Le Bombardon, Zwols zangtalent Julia van der Meulen en de Dansmariekes van carnavalsvereniging de Eileuvers, belooft het een fantastische avond te worden! De zaal is open vanaf 19.00 uur. Een kaartje kost € 7,50. De kosten kunnen laag worden gehouden dankzij diverse sponsors en een bijdrage van Stichting de Gasthuizen.

Kaarten worden verkocht bij de winkels van Fietsgoed Scholten in Zwolle-Zuid (v.d Capellenstraat), de binnenstad (Luttekestraat) en Stadshagen (Belvederelaan). Ook kunt u een kaartje kopen bij de balie van wijkcentrum de Pol in Zwolle Zuid (Gelijkheid 1). 

 

 

Carnavalsoutfit mag, maar hoeft niet! 

 

Kijk op www.facebook.com/seniorencarnavalzwolle om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Artikel delen:

Reageer