KFC en Burger King naar Zwolle

Zwolle – Fastfoodketens KFC en Burger King openen in 2017 een foodcourt op locatie De Vrolijkheid in Zwolle. Er komen vier restaurant op de locatie langs de A28 bij afslag Zwolle Noord, waaronnder een brasserie. Weblog Zwolle maakte voor KFC daar vorig jaar al melding  van.

 

fkc_zwolle.jpg

Volgens dagblad de Stentor presenteert projectontwikkelaar Reggestede op korte termijn de bouwplannen om in 2016 aan de Oude Meppelerweg te gaan bouwen. Op Weblog Zwolle liet KFC de laatste jaren weten grote belangstelling te hebben voor een filiaal in Zwolle. Aanvankelijk wilde men een KFC in het centrum van Zwolle, daarna nabij de nieuwe vestigingen van Hotel Van der Valk en IKEA op bedrijventerrein Hessenpoort. Nu lijkt de komst ook daadwerkelijk plaats te vinden in Zwolle Noord.

Artikel delen:
Reacties 55
 1. Volgens de roddelkrant de Stentor zou het op de plek komen van cafe de vrolijkheid http://www.destentor.nl/regio/zwolle/fastfood-op-plek-van-café-de-vrolijkheid-zwolle-1.4751333 maar wie gelooft de stentor nou nog kan mij nog dit artikel herrinneren http://www.destentor.nl/regio/zwolle/vrolijkheid-verkocht-voor-1-6-miljoen-euro-1.3273532
  ook vol leugens aangewakkerd door de eibrinkjes die een dikke vinger in de pap hebben bij de stentor.  ⚠️ Meld

 2. Valt wel op dat Ria nu niet reageert . Laten we morgen maar beginnen met slopen van dat hok zodat het weer een beetje aanzicht krijgt daar .


  ⚠️ Meld

 3. En Old MacD heeft zeker banden met mevr. Dijk?
  Hou toch ’s op. ’t Verhaal gaat over een foodcourt in Noord. Lekker slim mi, grote omzetten in het verschiet, met de Ikea om de hoek.


  ⚠️ Meld

 4. Ik hoop dat t iig geen kip foodketen wordt dat is toch een vette zooi alles wordt gefrituurd daar zo krijg je droge snmakloze kip . 😮


  ⚠️ Meld

 5. Schijn concurrentie, Mac Donald en Burger King zijn van dezelfde eigenaar. Haha.. Net als coca cola en Pepsi. Wakker worden mensen…  ⚠️ Meld

 6. De wansmaak regeert, het is alleen goed omdat er banen bijkomen voor de rest is het dezelfde bagger als wat Mcdonalds verkoopt. En het dan raar vinden dat de zorg duurder wordt. Overgewicht is/wordt doodsoorzaak nummer 1. Eet smakelijk.


  ⚠️ Meld

 7. En nog steeds zijn er aluhoedjes die beweren dat het niet mag/mocht. Vreemd genoeg waren BK en KFC daar zelf niet van op de hoogte….


  ⚠️ Meld

 8. @Hennie, 12:06
  Is dat zo, hebben ze delfde eigenaar? Interessant, ik heb even gezocht op internet maar kon dit niet zo snel vinden, heb je een internetlink voor je bewering?


  ⚠️ Meld

 9. Mooi, alweer 2 grote merken die zich in Zwolle vestigen. Zwolle heeft de lattste 10 jaar echt een enorme inhaal slag gemaakt. Zwolle wordt steeds leuker!!

  Maar uuh, Pepsi en Coca Cola dezelfde eigenaar?? Dat is wel de grootste onzin van deze dag!


  ⚠️ Meld

 10. Zwollenaarisback,

  Verdiep je eerst in zaken voordat je wat roeptoetert.
  Een consortium van beleggers is hoofdaandeelhouder van beide bedrijven.
  Datzelfde geld voor mc donald en burger king.
  en jij maar denken dat je naar de concurrent gaat hahaha…


  ⚠️ Meld

 11. Hennie, op 7 februari 2015 16:36
  Wat een eng zenuwachtig lachje op en eind.
  Is dat omdat je weet dat hij eigenlijk gelijk heeft, of omdat jij totaal geen weet hebt dat het franchise ondernemingen zijn die onderling ook een machtsstrijd hebben.
  Over verdiepen gesproken.


  ⚠️ Meld

 12. Dat broeinest van hooligans weg plofkip??
  Die jongens zitten daar voor en na de
  wedstrijd gezellig wat te drinken hoor,
  en verder is de vrolijkheid gewoon een
  een plek waar zelfs jij rustig even
  wat kan eten en drinken!!


  ⚠️ Meld

 13. De overeenkomst van deze bedrijven is, dat je er allemaal beroerd van wordt op korte of langer termijn, maar sjappies zullen dat niet inzien.


  ⚠️ Meld

 14. Geen belang bij nog meer “Mac”-achtige tenten, de 3 van nu zijn genoeg, blijft vette hap dat op z’n tijd ook moet kunnen. Jammer dat velen zo denigrerend doen over “de Vrolijkheid”, geef anderen ook (letterlijk) de ruimte om daar heen te gaan als ze daar zin in hebben.
  En dat gedoe over wie de eigenaar is, boeiend…


  ⚠️ Meld

 15. en even je bron bij wiki opgezocht, Hennie:

  Uncyclopedia is een van oorsprong Engelstalige parodie op de vrije internetencyclopedie Wikipedia. Uncyclopedia bestaat sinds januari 2005 en is een wiki die beheerd wordt door het commerciële bedrijf Wikia. De Nederlandstalige versie, Oncyclopedia (Neerlandica), bestaat sinds 1 juli 2006 en wordt, zoals de meeste versies in andere talen, beheerd door de fictieve ‘Uncyclomediastichting’, een overkoepelend, niet-commercieel initiatief.

  Heb je het artikel over het Vliegend Spaghettimonster ook gelezen? 😉


  ⚠️ Meld

 16. Ja inderdaad, ik wou een artikel doorlinken waarin een foto stond van een hagelbui met geen witte maar… bruine hagelslag… 😉


  ⚠️ Meld

 17. Ok een hele emmer met kippen vleugels, kan lekker zijn inderdaad.
  Ik ga meestal (1 keer in de zoveel jaar) voor een paar hamburgertjes.


  ⚠️ Meld

 18. Zolang de mc donalds hier in zwolle bepaald welke fastfoodketens zich mogen vestigen in onze stad, zal er nooit een KFC of burger king in Zwolle komen. Dat is toch onbegrijpelijk. Het zal mij niet verrassen als later blijkt dat mc donalds flink met centjes heeft geschoven om ambtenaren, raadsleden en wethouders om te kopen of ze te trakteren op baantjes voor de kinderen, sponsordealtjes voor gemeentelijke activiteiten en andere cadeautjes voor de bestuurders van de stad. Een stad waar 5 verschillende bouwmarkten kunnen zitten, moet toch zeker meerdere fastfood ketens hebben. Het is mij allemaal een beetje te verdacht. Misschien een leuk item voor een onderzoeksjournalist.


  ⚠️ Meld

 19. KFC is zooo lekker ze moten echt komen plzzz Ze moete n komen plzzzz
  ik ben klaar met de mac slecht is de mac KFC is veel te goed gek 8)8)


  ⚠️ Meld

 20. Ligt t nou aan mij of heeft de vrolijkheid een andere uitbater , Ria is al tijden niet meer gezien daar. Wel werken er nog steeds die klaplopers van een familie en Adita . Ik dacht dat het dit jaar nog plat ging.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.