Talenten FC Zwolle in voorselectie Nationaal Elftal

Rossi Dati en Jesper Drost, beiden talenten van FC Zwolle, spelen binnenkort selectiewedstrijden voor het Nationale elftal onder de 15 jaar.

Onlangs zijn Jesper Drost en Rossi Dati definitief geselecteerd voor het KNVB Districtsteam voor jongens onder 15 jaar Oost. In deze selectie spelen enkel spelers van Betaald Voetbal Organisaties. Na het spelen van twee selectiewedstrijden is de groep onlangs teruggebracht van 34 naar 16 spelers. Deze groep van 16 spelers spelen op dinsdag 9 oktober op de accommodatie van Excelsior Rotterdam ( Sportpark Woudestein ) selectiewedstrijden voor de nationale selectie jongens onder 15 jaar en het schaduwteam nationaal jongens onder 15 jaar. In een onderling toernooi met de andere districtsselecties wordt uitgemaakt welke spelers een plaats in de nationale selectie zullen bemachtigen.

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Nadat eerder al Rossi Dati en Jesper Drost zijn uitgenodigd voor de selectiewedstrijden voor het Nederlands Elftal onder de 15 jaar, is ook doelman Gerwin Spithoff opgenomen in de voorselectie.

    Ondanks dat hij dit jaar voor het eerst het doel van FC Zwolle verdedigd, mag ook Gerwin Spithoff zich, naast Rossi Dati en Jesper Drost gaan verheugen op dinsdag 9 oktober. Zoals eerder vermeld wordt er dan bij Excelsior in Rotterdam een onderling toernooi gespeeld tussen alle KNVB Districtsteams jo15, waarbij de allerbeste talenten uitgenodigd zullen worden voor een voorselectie van het KNVB-team Nationaal j015.

    Spithoff, die vorig jaar nog het doel verdedigde van FC Meppel, zal zich van zijn beste kant moeten laten zien, om alle concurrentie achter zich te laten.

    FC Zwolle

Reageer