Jans blijft nog een jaar bij PEC Zwolle

Zwolle – Ron Jans is ook volgend seizoen trainer van PEC Zwolle. Hij gaat bijtekenen voor één jaar, zei technisch directeur Gerard Nijkamp zondag in het programma De Tafel van Kees op Fox Sports.

04-02-2014_pec_zwolle-fc_dordrecht_4-0_12.jpg

Nijkamp gaf te kennen er enorm blij mee te zijn. Woensdag zal er nog wel gesproken moeten worden met de zaakwaarnemer van Jans, Kees Ploegsma senior. Dit zou echter alleen om de formaliteiten gaan, Jans en Nijkamp zijn het afgelopen vrijdag al eens geworden over de voorwaarden, aldus Nijkamp. Er zou ook belangstelling vanuit het buitenland zijn geweest voor Jans,  maar hij heeft toch gekozen voor zijn geboortestad. 

Artikel delen:
Reacties 21
 1. @Erikvd

  Het zou al mooi wezen als we in de top 7 eindigen en tevens de beker wederom gaan pakken.8) Voor mij is dit al een meer dan geslaagd seizoen.:D


  ⚠️ Meld

 2. JJR blijft dat zeggen, ook al staat PEC onderaan de eerste divisie. Holle uitspraak, maar ach, als die jongen daar nou plezier aan beleefd.


  ⚠️ Meld

 3. JJR heeft een betrouwbare vooruitziende blik. Hij had ook al gelijk met “europees voetbal lonkt”. Dat is al beter dan menig weerbericht die hier voorbij komt.


  ⚠️ Meld

 4. Bericht door Japser, op 9 februari 2015 10:43
  JJR blijft dat zeggen, ook al staat PEC onderaan de eerste divisie. Holle uitspraak, maar ach, als die jongen daar nou plezier aan beleefd.

  Het is een holle uitspraak om te beweren dat ik dat zou blijven zeggen als PEC onderaan de Eerste Divisie staat… 🙁
  Mijn uitspraken zijn gebaseerd op de kennis die ik heb van de kracht van het elftal van PEC en van de nivellering die plaatsvindt in het Nederlandse betaald voetbal.
  Vorig seizoen werd mijn uitspraak ‘Europees voetbal lonkt’ bewaarheid door de fantastische Bekerwinst en voor dit seizoen heb ik er voldoende vertrouwen in dat PEC wederom gaat verrassen (zoals blijkt) dat ik de gok wel durf te nemen om te zeggen: de Champions League lonkt.
  Dat er iets lonkt wil nog niet zeggen dat je het ook bereikt, maar de afgelopen week stonden ‘we’ op 4 punten van de 2e plaats die recht geeft op de voorronde voor Champions League voetbal en het komt/kwam daarmee akelig dichtbij.
  Dat onze trots zaterdag overrompeld werd door een momenteel uitmuntend spelend Heerenveen doet niets af aan de verder geweldige prestaties die er dit seizoen geleverd worden.
  Er zijn nog 12 wedstrijden te gaan, waaronder tegen de directe concurrenten, en dus blijf ik hoopvol gestemd dat de Champions League nog steeds lonkt! 😀

  P.S.: die jongen…?
  Voor jou is het meneer. :P;)


  ⚠️ Meld

 5. Je hoopt het, en er is op dit moment een redelijke kans. Tot dusver heb je gelijk.

  En ik ga geen meneer zeggen, ben niet bij de McDonalds.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.