De Vries blijft hoofdtrainer bij CKV Sparta

Zwolle – Voor het komend seizoen is het gelukt om Jackie de Vries nog een seizoen aan Sparta te binden. Zowel de hoofdmacht als Jackie willen graag nog een jaar verder.

De selectie (senioren 1 en 2) heeft de laatste wedstrijden laten zien dat beide teams de ambitie hebben gezamenlijk de overgangsklasse te willen bereiken. Beide teams staan er goed voor maar in de laatste twee wedstrijden moeten nog wel de punten gehaald worden. Als de promotie lukt dan is dat een unicum voor de vereniging en gaan beide teams volgend jaar met de schotklok spelen.

De vereniging zet niet alleen in op kwaliteit bij de selectie maar zet ook in op verbeteringen bij de jeugd. Sinds dit seizoen trainen alle teams tweemaal per week op basis van jeugdplannen per leeftijd. Verder is de verwachting dat de vereniging dit jaar nog doorgroeit naar 300 leden. Wekelijks komen er nieuwe jeugdleden bij en keren oud-leden ook terug om weer een balletje te gooien.

Om alles goed te kunnen blijven faciliteren is de vereniging op zoek naar sponsoren die de vereniging een warm hart toedragen of via sponsoring van de hoofdmacht zich in Zwolle en omgeving willen profileren.

Artikel delen: