Gevuld programma op internationale vrouwendag

Zwolle – Kom praten, ervaren, genieten van een rijk gevuld programma op zondag 8 maart. Deze internationale vrouwendag wordt in Zwolle gevierd met een gevarieerd aanbod van workshops, optredens en stands, voor en door vrouwen. Je bent hierbij van harte welkom.

Wat kun je verwachten? Deze vrouwendag staat in het teken van duurzaamheid, in de breedste zin van het woord. Duurzaam omgaan met de wereld, door het gebruik van ‘groene’ mode, duurzame schoonheidsproducten en hergebruik van materialen. Daarbij is er volop ruimte voor duurzame aandacht voor jezelf: coaching, meditatie en loopbaanbegeleiding om zo het beste uit jezelf te halen. Verder is er een verwenplein (met verschillende massages en een nagelstyliste) een spiritueelplein (met o.a. healing en auralezen) en worden er verhalen verteld over foute stoute vrouwen. Het programma vol muziek, dans en ontmoeting maken de dag tot een inspirerende belevenis die je eigenlijk niet mag missen!

Wie doen er mee? o.a. Frisgroen, Dutch Dholi, Amnesty International, Overijssels vrouwenplatform Carree, Song en Dance en de sociale wijkteams Zwolle zijn van de partij. Kijk voor het uitgebreide programma en een lijst van deelnemers op www.zwolsvrouwenplatform.nl.

Waar en wanneer?
Zondag 8 maart van 14.00 uur tot 18.00 uur.
Om 13.30 uur gaat de deur open van Landstede, Dokterspad 2 in Zwolle.
Entree is gratis.

Deze dag wordt georganiseerd door het Zwols Vrouwenplatform. Het Zwols Vrouwenplatform is een overkoepelende organisatie waarbij 14 organisaties zijn aangesloten, zoals Vrouwen van Nu, FNV Lokaal en FNV vrouw, Ondernemende Vrouwen Overijssel, Soroptimisten, Vrouwen voor elkaar etc.

Artikel delen: