Leerlingen TaK gehuldigd voor schaatsprestaties

Zwolle – Leerlingen van het Thomas a Kempis College zijn maandagmiddag gehuldigd voor hun deelname aan de Weissensee4Kids: het schaatsevenement voor het goede doel. Acht leerlingen hebben de alternatieve Elfstedentocht geschaatst voor kinderen met een moeilijke start.

leerlingen_tak_huldiging.jpg

Leerlingen David, Ivan, Niels, Eva en Joep hebben 100 kilometer geschaatst. Sjoerd, Mees en Joost hebben 150 kilometer geschaatst. Docent Bas Waaijer en directeur Tjeerd Biesterbosch schaatsten 200 kilometer.

De leerlingen van het Thomas a Kempis College zijn druk bezig geweest om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen. Dit hebben zij onder andere gedaan door het verkopen van cakejes en rozen, maar ook door activiteiten te organiseren. De leerlingen hebben ruim 10.000 euro opgehaald.

Weissensee4Kids 2015!
Van woensdag 21 januari 2014 t/m zaterdag 23 januari 2015 heeft hét schaatsevenement van het jaar plaatsgevonden in Oostenrijk: Weissensee4Kids, waarbij tijdens de alternatieve Elfstedentocht geld is ingezameld voor de goede doelen Orange Babies en het Ronald McDonald Huis.

Artikel delen: