Kids op de foto met hun voetbalhelden

Op zaterdag 6 oktober kunnen de jongste FC Zwolle supportertjes van de kidsclub op de foto met, hun held, Zwolfje en een aantal Zwolle spelers. Doelman Diederik Boer heeft al aangegeven zeker te komen en hij neemt nog een aantal spelers mee.

 

De foto kan gemaakt laten worden tussen 12.00 en 15.00 uur in het Supportershome van FC Zwolle alwaar voor de ouder(s)/begeleiders(s) een kopje koffie klaar staat. De foto wordt daarna gratis verstuurd naar de kidsclub leden. Ben je nog geen lid van de kidsclub en wil je toch graag een foto dan kan dat op 2 manieren. Je kunt lid worden van de kidsclub en dan krijg je meteen die leuke foto als welkomst geschenk. Je kunt ook een foto laten maken voor € 5,00 per foto.

Woensdag 10 oktober zal de kidsclub een actief stadsspel gaan doen in de Zwolse binnenstad. De kids, de spelers en Zwolfje verzamelen om 13.45 uur op het Gasthuis om daarna de stad in te gaan voor een leuk spel. De kidsclub heeft voor de komende tijd meerdere activiteiten gepland en wil je daar aan mee doen? Word dan lid van de actiefste club van Zwolle, de kidsclub van FC Zwolle. Voor € 11,00 per seizoen ben je al lid en kun je aan alle activiteiten meedoen. Voor informatie: www.kidsclubfczwolle.nl en/of telefonisch: 06-46066659 ( Han Dijkslag)

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer