Ed Struijlaart zoekt vrouwelijk voorprogramma

Zwolle – Hedon zoekt een vrouwelijk voorprogramma voor het concert van Ed Struijlaart op vrijdag 20 maart in Zwolle. De Haagse singer/singwriter en Hedon geven een regionale artiest de kans om het voorprogramma te verzorgen en zich in de kijker te spelen. Geinteresseerde bands of singer/songwriters kunnen zich tot 1 maart opgeven via info@hedon-zwolle.nl.

ed_struijlaart.jpg
Foto : Rutger van der Bent 

Een paar jaar geleden zegt Ed Struijlaart (1979, Den Haag) z’n baan op en verbrand al zijn schepen achter zich om zijn droom na te jagen: Leven van en voor de muziek. Zijn debuutalbum ‘Head, Heart & Hands’ leverde hem airplay op met singles ‘Face Down’ en ‘Anything’. Hij werd genomineerd voor een 3FM Award en stond met zijn band op Concert at SEA en Noorderslag. Zijn muziek valt te omschrijven als singer/songwriter georiënteerde popmuziek met elektronische invloeden.  Met zijn tweede album ‘Closer Than Skin’ trekt hij in maart en april door Nederland langs popzalen.”Ik deed mijn allereerste voorprogramma vijf jaar geleden bij Maria Mena in Paradiso. Het lijkt me leuk om het nu om te draaien en een vrouwelijke artiest de kans te geven. Bovendien weet ik uit eigen ervaring dat het lastig is om voet aan de grond te krijgen bij goede poppodia. Met dit initiatief wil ik mijn steentje bijdragen aan het lokale popcircuit en gaan we er samen een geweldige avond van maken.”, aldus Ed Struijlaart.

Vrouwelijke artiesten kunnen zich tot 1 maart opgeven door een motiviatie en MP3 te sturen naar info@hedon-zwolle.nl. Ed Struijlaart bepaalt met Hedon wie het voorprogramma wordt. Op 5 maart worden de inzendingen geinformeerd of ze het voorprogramma mogen verzorgen van Ed Struijlaart. Voor de show van Ed Struijlaart zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl.

Artikel delen: