Nederlands beste thuisbakker naar Zwolle

Zwolle – Nadat 2,3 miljoen mensen hem in oktober 2014 Nederlands populairste bakprogramma zagen winnen, presenteerde Menno de Koning onlangs zijn eigen bakboek. In ‘Bakken met Menno’ heeft de Beste Thuisbakker van Nederland zijn favoriete taarten, cakes en bakes verzameld.

menno_heel_holland_bakt.jpg

De ingrediënten voor ‘Bakken met Menno’ zijn Amerikaanse toppers als de red velvet cake, ‘guilty pleasures’ als de bananenroomtaart en natuurlijk heerlijke cupcakes. Voor de liefhebber kent een boek ook een ‘very vegan’-hoofdstuk.

Menno (35) is verkoopmedewerker in een kookwinkel. Hij woont in Den Haag, waar hij in zijn kleine keukentje de mooiste creaties weet te bereiden. Menno experimenteert er op los en leert veel uit verschillende kook- en bakboeken. De maandag is zijn vaste bakdag en ook zijn vrije avonden gebruikt hij om te bakken. Hij durfde zich niet op te geven voor het eerste seizoen, maar nu is hij er klaar voor. Zijn grootste flater was een dooptaart van drie verdiepingen voor het zoontje van een vriendin. Op de bovenste verdieping van de taart zat een grote strik van fondant. Een fantastische eindresultaat, tot de volgende morgen…de strik was ingezakt. Met het resterende fondant heeft hij de strik gelukkig nog kunnen redden.

Men verwacht een grote opkomst dus is het raadzaam vroeg te komen.

Menno zal zijn boek signeren zaterdag 21 februari vanaf 12:00 uur bij Waanders in de Broeren.

Artikel delen:
Reacties 9
  1. @Mike70,
    Bobbi Eden is al lang geleden geweest bij timeless dus die heb je al gemist maar Bonnie St. Claire komt ook binnenkort naar Zwolle daar moet je wel op tijd voor zijn,,,het is alleen wat anders:)


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.