Smallsteps zamelt geld in voor Stichting Prema

Zwolle – Kinderen, ouders en medewerkers van kinderdagverblijf de Wip wap, de Schelleboom en buitenschoolse opvanglocatie de Boomkikker hebben geld ingezameld voor Stichting Prema. Deze stichting zet zich in om straat- en weeskinderen in de provincie Andra Pradesh in India een beter leven en een betere toekomst te bieden. Deze actie was onderdeel van de aftrap van de locaties als onderdeel van Smallsteps.

smallsteps.jpg

De Schelleboom, de Wip Wap en BSO de Boomkikker maken sinds deze zomer onderdeel uit van Smallsteps. Daarmee is afscheid genomen van Catalpa als naam. Rosanne de Jonge van Stichting Prema en tevens pedagogisch medewerker bij de Schelleboom: "Als stichting kregen we de eer om kinderdagverblijf de Wip Wap te (her)openen. Samen met twee kinderen hebben we het nieuwe gevelbord onthuld. We vinden het een ontzettend mooi gebaar dat het team, de ouders en de kinderen geld voor de stichting inzamelen. Ik ben zelf een paar maanden in India geweest en heb gezien dat de straat- en weeskinderen alle hulp kunnen gebruiken."

Opening Schelleboom en Boomkikker
Wethouder Jan Brink heeft dezelfde middag, samen met drie kinderen van het kinderdagverblijf de buitenschoolse opvang, het nieuwe gevelbord onthult. Hij vertelde over het belang van goede kinderopvang, de doorgaande leerlijn en hoe dit bij de Schelleboom concreet in praktijk gebracht wordt. Na de bijzonder mooie toespraak was het tijd om de Montessori peutergroep te openen. Deze werd officieel geopend door Roeland Omlo (directeur van de Montessorischool) waarbij hij een zelfgemaakte slinger met Smallsteps voetjes doorknipte. Deze heugelijke gebeurtenis werd gevierd met kinderen, ouders en buurtgenoten.

De inzameling voor de stichting loopt tot 20 februari. De actuele tussenstand van de opbrengst staat op de websites van de locaties.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.