Leerlingen CSE derde bij Europe Winter Cup

Zwolle – Leerlingen van het Centre for Sports & Education Ryan Nijboer en Wisse Jonker zijn derde geworden tijdens de Tennis Europe Winter Cup in Portugal. Wisse Jonker en Ryan Nijboer reisden vorige week met de selectie van Oranje tot en met zestien jaar af naar Coimbra, Portugal, voor de Tennis Europe Winter Cup.

tennis_winter_cup.jpg

Beiden behoren tot de absolute top van Nederland in zijn leeftijdscategorie. Ryan en Wisse trainen elke dag behalve op zondag. De jongens zijn erg tevreden met hun prestatie. Ryan zegt: ‘Het teamspelen ging erg goed. Het was niet erg individueel zoals tennis wel is’. Wisse benoemd dat ze het maximale er uit hebben gehaald. De jongens hebben niet veel tijd om uit te rusten, want het volgende Nationale toernooi staat alweer op de planning.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Niet alleen Manon zal trots zijn! Vader Bram, Linde en Skippy zullen zoon en broer bij terugkomst geknuffeld hebben! Wat een pracht ervaring en bedenk Wisse: “dat pakken ze nooit meer van je af”! Mijn complimenten.



    ⚠️ Meld

  2. Ja, goede plek voor zo’n school, lijkt me.:) Ik had er ook nog nooit van gehoord en dacht eerst dat het een dependance was van Thorbecke of TAK, die zich ook als sportieve scholen presenteren. Van hun site begrijp ik dat het iets zelfstandigs is en dat ze samenwerken met verschillende sportverenigingen waaronder PEC.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.