Reünie schoolkoor Greijdanus

Zwolle – Op zaterdag 11 april 2015 organiseert het Greijdanus College voor de veertiende keer het jaarlijkse concert Greijdanus Klassiek in de Grote- of St. Michaelskerk te Zwolle. Het belooft dit jaar een extra bijzondere editie te worden met een reünie.

Greijdanus Klassiek 2015 is het laatste concert met Bert Duijst als dirigent van het schoolkoor. In 1991 heeft Bert het koor opgericht en sinds 2001 bestaat Greijdanus Klassiek. Deze jaarlijkse concerten zijn altijd hoogtepunten geweest in het muziekprogramma van de school.

Uitnodiging
Oud-koorleden, oud-leerlingen van Bert Duijst, ouders en collega’s van toen en nu en belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om het Greijdanuskoor mee te zingen. Een van de oud-koorleden die zich al heeft aangemeld is professioneel baritonzanger Bert van de Wetering.

Tijdens het concert staan delen uit de Messiah van Händel centraal, maar er wordt ook muziek van Mozart en Rutter gezongen. Toon Hagen op orgel en het strijkensemble Mariposa verzorgen de muzikale begeleiding. Wilt u meezingen? Opgeven kan via: j.knegt@greijdanus.nl.

Datum: zaterdag 11 april 2015
Locatie: Grote- of St. Michaëlskerk Zwolle
Tijd: 14.00 uur ontvangst en repetitie | concert van 20.00 tot 21.30 uur

Meer informatie: www.greijdanus.nl/greijdanusklassiek2015

Artikel delen: