PvdA-lijsttrekker in gesprek met Zwollenaren

Zwolle – Marleen Barth, PvdA-lijsttrekker voor de Eerste Kamer, en Tijs de Bree, PvdA-lijsttrekker in Overijssel, gaan vrijdag 13 februari in gesprek met de bewoners van Zwolle. Samen met onder andere Hans Nooter (Zwollenaar en nummer 3 op de kandidatenlijst voor de provincie) en PvdA-vrijwilligers uit de stad staan Barth en De Bree die middag van 12 tot 14 uur op de Grote Markt.

Op woensdag 18 maart gaat Overijssel naar de stembus om te stemmen voor de Provinciale Staten. "We bepalen dan samen de toekomst van onze provincie", zegt de Overijsselse PvdA-lijsttrekker Tijs de Bree. "Wij willen van Overijssel een plek maken waar iedereen een goed leven kan leiden. Een plek met goed werk, een vast contract en een fatsoenlijk salaris. Een plek waar we naar elkaar omkijken en niemand buitensluiten, ongeacht kleur, geloof of geaardheid, leeftijd of woonplaats. Een plek met goede en betaalbare voorzieningen in de buurt."

 

De verkiezingen voor de Provinciale Staten bepalen ook de samenstelling van de Eerste Kamer. Lijsttrekker van de PvdA in de Eerste Kamer, Marleen Barth, benadrukt het belang van deze verkiezingen: "Deze verkiezingen gaan tussen de partijen die het herstel in Nederland mogelijk maken en hen die het in de waagschaal stellen. Wij pakken de topinkomens aan en investeren in het onderwijs. Dankzij de PvdA is de verzorgingsstaat op een sociale en verantwoorde manier hervormd. Op die koers moeten we verder en dat kan met een sterke PvdA in de provincies en in de Eerste Kamer." De PvdA is op 13 februari van 12.00 tot 14.00 uur te vinden op de Grote Markt in Zwolle. Iedereen is welkom om daar in gesprek te gaan met Marleen Barth, Tijs de Bree, Hans Nooter of één van de andere PvdA’ers. Aansluitend brengen Barth en De Bree een bezoek aan Zorgboerderij ’t Hamel. Deze zorgboerderij van de familie Rijpkema biedt geestelijke en lichamelijk verzorging aan ouderen. Barth en De Bree gaan daar in gesprek met de eigenaren en ouderen.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Denk dat de PvdA zich dik zorgen moet maken bij de staten verkiezingen want hebben het landelijk voor hun kiezers niet goed gedaan .Het vertrouwen in de PvdA is er niet meer


    ⚠️ Meld

  2. Dankzij de PvdA is de verzorgingsstaat op een sociale en verantwoorde manier hervormd.
    Laat me niet lachen, de verzorgingssstaat word afgebroken door de PvdA.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.