Ron Jans verlengt contract bij PEC Zwolle

Zwolle – Weblog Zwolle berichtte het al eerder, maar nu is het definitief. Hoofdtrainer/coach Ron Jans verlengt zijn contract bij PEC Zwolle met één jaar. De trainer had een aflopende verbintenis, maar staat door deze verlenging tot het einde van het seizoen 2015-16 aan het roer bij de Blauwvingers: ,,In Zwolle heb ik het hartstikke goed naar mijn zin. Ik heb vanaf het begin de intentie gehad om er met de Zwolse club uit te komen. De samenwerking met zowel de staf, directie als spelersgroep verloopt heel goed. Ik voel me bij PEC Zwolle zeker op mijn plek."

Afgelopen seizoen behaalde de club uit Zwolle onder leiding van de oud-trainer van onder meer sc Heerenveen, Standard Luik en FC Groningen meerdere successen. Zo werd voor het eerst in de 104-jarige historie van PEC Zwolle de KNVB Beker gewonnen. Vier maanden later won de ploeg van Jans ook voor het eerst de Johan Cruijff Schaal, ten koste van landskampioen Ajax.

Technisch directeur Gerard Nijkamp: ,,We zijn zeer content dat Ron zijn contract bij PEC Zwolle met één seizoen heeft verlengd. Sinds zijn komst naar PEC Zwolle heeft hij samen met zijn staf erg goed werk geleverd. We zijn dan ook blij dat we de ingezette lijn gezamenlijk kunnen doorzetten. Met als doel om van PEC Zwolle een duurzame middenmoter in de Eredivisie te maken, die structureel blijft meespelen om de plaatsen acht tot en met twaalf.”

De trainer vertelt geen seconde spijt te hebben gehad van zijn keuze voor PEC Zwolle: ,,De beslissing die ik twee jaar geleden nam om naar PEC Zwolle te gaan, is een goede keuze gebleken. Ik besef ook dat we met de selectie al buitensporige prestaties hebben geleverd door onder meer de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal te winnen. Dit is iets dat natuurlijk niet ieder jaar gaat lukken. Maar wat ik mooi vind om te zien is dat PEC Zwolle zich steeds beter wortelt in de Eredivisie. We spelen goed en de club leeft in de stad en de regio Zwolle. Het is erg mooi om dit traject van dichtbij mee te maken.”

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Top om te horen, erg blij je erbij te mogen hebben. Hebben we zondag sainsbury, saymak en necid dr ook weer bij? Op naar zondag, match of the year!


  ⚠️ Meld

 2. 😀 Noar Veur’n! Er ligt nog meer verbeterruimte. De verlenging van Ron draagt bij aan de invulling daarvan. Zondag bijten de koekhappers stof!


  ⚠️ Meld

 3. En Ron: niet zeggen dat de wedstrijd van zondag er 1 van de 34 is en dat je maar drie punten kan verdienen. Moet er niet aan denken om te verliezen van de egels!
  Mooi dat de verlenging nu helemaal zeker is.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.