Prins PEC I onthult zijn eigen PEC Menu

Zwolle – Naast het allermooiste cadeau dat je je maar kan wensen, een gezonde zoon, lag er op deze bijzondere vrijdag de 13e nóg een bijzonder cadeau op prins PEC I en zijn adjudanten te wachten. Bij McDonald’s Zwolle-Centrum is het al jaren bekend dat Prins PEC I, alias Jurian Meijntjes, een grote liefde heeft voor de burgers van het fastservice bedrijf. Een goede reden om tijdens carnaval een speciaal Prins PEC menu in het leven te roepen.

img_6937.jpg

Vrijdagavond kwam de kersverse vader samen met zijn dochter en adjudanten met familie naar McDonald’s Sassendonk-Centrum om zijn eigen menu te onthullen. En natuurlijk om als eerste het menu voor te proeven. "Ieder jaar doen wij als McDonald’s Zwolle-Centrum mee met de munties-actie vanuit de HESZ en bedenken wij speciale acties voor carnaval. Toen wij hoorden dat Jurian, een veel geziene gast in ons restaurant, Prins PEC I werd begon het gelijk te kriebelen om daar iets ludieks mee te doen. Dat dit uitgerekend op de dag zou zijn dat hij opnieuw vader zou worden konden we natuurlijk ook niet voorspellen. We vinden het super dat de Prins en zijn gevolg tijd hebben weten vrij te maken om het ‘cadeau’ te onthullen! En ik begreep dat het menu in de smaak valt," lacht Sjoerd-Jan Feenstra, franchisenemer van McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle.

img_6926.jpg

img_6930.jpg

Artikel delen:
Reacties 23
 1. @Arnovd: de zoveelste keer. Nieuwswaarde is werkelijk nihil, dit is pure Mac-promotie. Op zich prima, maar ik vraag me af of waarom dat via WLZ moet.


  Maak melding

 2. @ed

  Typerend voor Weblog. Mensen hier onterecht op de vingers tikken en een ban geven, wanneer deze op een bericht reageren, maar zelf wel commerciële onzin berichten op hun website plaatsen.:P


  Maak melding

 3. Begin je toch een eigen weblog voor zeikers. Hoef je ook geen berichten te plaatsen die andere mensen misschien wel leuk/interessant vinden.


  Maak melding

 4. He Ronnie, volgens mij ben je nieuw, maar ik heb je alleen maar zien zeiken op WLZ. Tip: als je het ergens niet leuk vind, ga er dan niet heen.


  Maak melding

 5. Wat een aanvallende reacties op Ronnie’s kritische opmerking. Het is toch ook gewoon een PR-verhaal zonder verdere inhoud? Ik kan er weinig anders van maken.


  Maak melding

 6. Hebben jullie rechts boven aan de reclame van MC Donalds wel eens gezien. Of te wel mede dank zij hun bestaat WLZ. Of denken jullie dat dit medium helemaal zonder kosten gemaakt kan worden?


  Maak melding

 7. Jasper, niemand heeft het over objectief nieuws, volgens mij is dat een totaal andere discussie. Dit gaat erover dat weblogzwolle zich laat gebruiken als reclamebord voor de Mac. Breng het dan gewoon eerlijk als ‘ reclameboodschap’, maar doe niet net alsof dit nieuws is. Slecht voor de geloofwaardigheid van andere berichten.  Maak melding

 8. Een klikje op een kruisje en al je problemen die je hebt over het weblog zijn verdwenen droeftoeter.
  Het hele carnaval mag van mij gestolen worden, maar blijkbaar zijn er veel aanhangers die willen weten wat onze Pec prins doet deze dagen.
  Mooi dat weblog hier aandacht aan besteedt om ook die groep te bedienen van nieuws.  Maak melding

 9. Jasper, het gaat er niet om wie er gelijk heeft, dat maak jij er weer van. Wat maakt dat je er nu opnieuw een thema bijhaalt dat niets met de inhoud te maken heeft? En dat doe je ook nog met een stelling dat velen dit nieuws vinden. Waar baseer je dat eigenlijk op? O ja, de ‘wij van wc- eend’ reclame was ook geen reclame maar nieuws, toch?


  Maak melding

 10. @Erikvd: laat Japser toch, doet’ie altijd als hij het niet op de inhoud wint. Draaien, vingerwijzen en krampachtig z’n gelijk proberen te halen.
  Maar back on topic: waarom is dit reclame? Heel simpel: omdat in dit bericht het productaanbod van een commercieel bedrijf centraal staat. Daarom. En dat kan ook nieuws zijn, maar plaats het dan op een advertentiepagina. Die staan bol van dit soort ‘nieuws’.

  Maar joh, 1ste John heeft gelijk: besteed er geen aandacht aan. Is het niet waard.


  Maak melding

 11. @erikvd je zegt dat het niet om gelijk hebben gaat, en vervolgens ga je jouw kant verdedigen… eh…

  @ed als je zegt dat ik niet over de inhoud ga, waarom ga je dan in het on topic gedeelte in op mijn stelling…


  Maak melding

 12. Als WZ echt zo pro Mac was en in de ‘reclame’ wou zetten had er hier ook wel een stukje gestaan over het valentijns dineer, snack euh maaltijd.


  Maak melding

 13. Doe er wat mee Erikvd. Verandering begint bij jezelf.

  Ontopic, ik blijf dit nieuws vinden, niet voor mij boeiend, maar er zijn een stel malloten die alles wat hun prins doet, belangrijk vinden. En dan in dit wel ludiek 🙂


  Maak melding

Reageer