Uitslaande woningbrand Kerkweg Zwolle

Zwolle – In de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 februari is er brand uitgebroken in een woning aan de Kerkweg in de wijk Berkum.

   https://youtu.be/tkbwsA_VIlM

Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen sloegen de vlammen uit de woning en was in de omgeving een rode gloed te zien. Nadat de eerste auto’s ter plaatse waren schaalde de brandweer op naar ‘middelbrand’ gevolgd door ‘grote brand’. Even dreigde het vuur over te slaan naar de naastgelegen woning maar dit kon tijdig worden voorkomen. De bewoners bleken ten tijde van de brand niet thuis en waren verderop in de straat. De uit voorzorg opgeroepen ambulance kon al snel weer retour. Van de getroffen woning is de benedenverdieping grotendeels uitgebrand en de bovenverdieping liep roet- waterschade op, voor de bewoners wordt opvang geregeld. Ook de naastgelegen woning liep waterschade op. De brandweer heeft de hulp ingeroepen van het team brandonderzoek, zij zullen proberen de oorzaak van de brand te achterhalen.

img_7466.jpg

img_7469.jpg 

img_7475.jpg 

Meer bij Lees Verder… 

img_7506.jpg
Artikel delen:
Reacties 6
  1. is er al iets bekend is over de oorzaak? Waarschijnlijk wil ik dit altijd graag weten omdat ik zelf 3x brand in huis heb meegemaakt als kind, vreselijk om mee te maken. Ik doe er nu alles aan om brand te voorkomen, bijvoorbeeld geen apparatuuur standbye laten, goede rookmelders, zoveel mogelijk adapters en laders uit het stopcontact halen… Sterkte aan de mensen van dit huis!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.