Man aangehouden voor bezit harddrugs

Zwolle – De politie heeft zaterdag 14 februari een 21-jarige man uit Heerde aangehouden voor openbare dronkenschap en bezit van harddrugs. De man is ingesloten en krijgt proces-verbaal.

Agenten werden omstreeks 22.10 uur aangesproken door omstanders dat een zwaar beschonken persoon lag te slapen op een bankje op de Grote Markt in Zwolle. De man was nauwelijks wakker te krijgen en was onder invloed van alcohol en drugs. De man werd meegenomen wegens openbare dronkenschap. Hij bleek verder in het bezit van harddrugs waaronder GHB, XTC en speed. De politie onderzoekt de herkomst van de drugs.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Is er toevallig iemand hier die de beste jonge man qua uiterlijk heeft gezien ? Dit is voor mij erg belangrijk .Kan helaas ivm lopend onderzoek niet zeggen hier hoe en wat .En weet iemand of de jongen vrijdag nacht ook in de stad was ..Tent bijvoorbeeld ?? Als er iemand is die iets meer weet graag ,Desnoods contact via de beheerder hier dan kan en zal ik uitleggen waarom ik dit vraag ,Maar het is belangrijk !!


  ⚠️ Meld

 2. De man is op het politiebureau, moeder. Als je vermoedt dat hij nog meer op zijn geweten heeft dan dat er in dit artikel staat, lijkt het me zaak om contact op te nemen met het bureau. Dan kan de politie het in hun onderzoek meenemen.


  ⚠️ Meld

 3. Bij deze inderdaad het verzoek om eventuele vragen of opmerkingen over bovenstaand artikel via de politie te laten verlopen. De redactie van Weblog Zwolle kan niets met verdere informatie die bij de politie hoort.

  Redactie Weblog Zwolle


  ⚠️ Meld

 4. Wel bijzonder…lopend onderzoek…niets kunnen vertellen, maar het wel via een weblog uitzoeken in plaats van bij de politie aankloppen. Klinkt als een lopend persoonlijk onderzoek. Zo geheim lijkt me dat niet.


  ⚠️ Meld

 5. Beste plantje ..

  afgelopen vrijdag is mijn dochter van 19 beroofd en aangerand .Zaterdag hele dag op buro geweest en onderzoek van forensisch arts etc ,Gelukkig is ze niet verkracht maar is er wel te zien op camera beelden dat ze aan haar zitten en beroven .

  Echter weet ze zelf helemaal niks meer ,Dacht met de taxi te zijn thuis gekomen aangebeld te hebben etc .Kon er niet in dus elders afgezet waar we smorgens om 9 uur door gebeld worden .zelf konden we haar niet bereiken telefoon was gejat .

  Omdat dit van vrijdag op zaterdag was en de andere man zaterdag avond is gepakt dacht ik zou best kunnen dat deze man ook om me dochter heen heeft gestaan .Vandaar dat ik me afvroeg hoe hij eruit ziet zodat ze misschien kan gaan snappen wat er is gebeurd .

  Niet weten wat er met je gebeurd is en uren kwijt zijn is doodeng .Godzijndank is er niet meer gebeurd dat blijkt uit alle onderzoeken van de techinsche recherche en zeden politie /forensische arts.

  Nu belangrijk genoeg ??

  Tuurlijk gaat de politie deze man bij langs.tuurlijk word dit onderzocht .
  Maar het zou fijn zijn als me dochter ook het plaatje compleet krijgt en weer naar buiten durft te gaan etc etc ..

  Plantje je moet niet zomaar een oordeel geven niet tof ,,en misschien kan hij idd beter door de politie gepakt worden dan door mij .want geloof me ik breek zn handjes en zal hem wat van zn eigen troep geven !!! als je wil gebruiken prima ben ook jong geweest maar ghb is geen normale drugs die word puur gebruikt om jonge meiden te verkrachten en te beroven .Niemand mag zomaar wat in het drinken van een ander doen .Maar goed zoals ik al zei het onderzoek loopt camera beelden worden opgevraagd etc .Er is iemand opgepakt met ghb dus hopen dat hij de dealer is die weet welke klant hij om haar heen verkocht heeft .Of dat hij t zelf in haar drinken heeft gegooid al lijkt me dat sterk want dan verdien je niks ..

  Redactie weblog jullie hebben gelijk .Maar hoop na dit te hebben gelezen dat jullie snappen dat ik een beetje wanhopig was/ben en erg graag meer te weten wil komen .


  ⚠️ Meld

 6. Niemand mag zomaar wat in het drinken van een ander doen

  Eens (uiteraard…)

  Verder begrijp ik dat de zaak wel degelijk in behandeling is bij de politie. Mooi daar laten zou ik zeggen.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.