Grootste 61e Europese vogelmarkt in Zwolle

Zwolle – Op zaterdag 21 februari vindt in de IJsselhallen Zwolle weer een editie van de Zwolse Vogelmarkt plaats. Deze vogelmarkt is de grootste in Europa en de organisatie is in handen van de marktcommissie van de Volièrevriend welke deze markt voor de 61e keer organiseert!

De markt bestaat uit 2550 strekkende meter aan schragen op een oppervlakte van maar liefst 10.000 m². Uit alle delen van Europa komen de 480 verkopers en bieden een ongekend scala vogels aan. Ook kunt u terecht voor advies en vele vogelbenodigheden. De vogels worden verkocht uit kooien en niet uit lopers. Door kwaliteitsinspecteurs wordt er gecontroleerd op diverse zaken zoals: overbevolking, voer, water, gezondheid etc. Door onze vereniging worden 75 vrijwilligers ingezet om dit evenement in goede banen leiden. Het belooft weer een onvergetelijk dag te worden voor de vogelliefhebbers en bezoekers. De markt is open voor publiek van 08.30 tot 15.00 uur. De entreeprijs is € 7,00 per persoon; kinderen tot en met 5 jaar hebben onder begeleiding gratis toegang.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Honden en katten horen ook niet in een woonkamer, maar moeten lekker in de vrije natuur kunnen ravotten. De gehele dag en niet max. 2 uurtjes per dag.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.