Loltrappers vieren gezellig carnaval

Zwolle – Vrijdag 13 februari werd in De nieuwe Bierton carnaval gevierd met De Loltrappers. Prinses Marloes Woolthuis werd binnen gebracht door de prins en jeugdprinses van ‘De Tonnezotters’, onder begeleiding van muziek van De Knollentrekkers.

dsc_0110.jpg 

Er waren prachtige creaties te zien, het was dan ook heel erg moeilijk voor de jury om een keuze te maken. Drie eervolle vermeldingen werden met gejuich ontvangen en de prijswinnaars, Tessa (als lieveheersbeestje), Tommy (heel kleurrijk!) en Alfons (als Ghost) gingen met grote bekers naar huis. Er werkten heel veel vrijwilligers mee om deze avond te laten slagen. Muziek werd verzorgd door de Knollentrekkers, De Towersnörr’n en MH Sound. Optredens waren er van Harm en Wesley Wolters, Patrick, Henri van Velzen en Brendi. De Tonnezotters steken iedere keer hun handen uit de mouwen om samen met de cliënten de dansvloer op te gaan, niemand hoefde aan de kant te blijven.

dsc_0095.jpg

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Flut nieuws laatste tijd op weblog zwolle. Waarom geen aandacht bv laatste weekend cafetaria domino? Ivm overlijden ouders stopt deze zwolse cafetaria. Nee alsmaar over voetbal of flut verenigingen en zangkoren enz


    Maak melding

Reageer