Mogelijke transfer Maikel van der Werff

Zwolle – Maikel van der Werff, de centrale verdediger van PEC Zwolle zou in onderhandeling zijn met Vitesse. Dat staat donderdag te lezen in de Telegraaf.
 

opendag_2014-142.jpg

De medische keuring zou woensdag plaats hebben gevonden. Donderdag zullen de laatste onderhandelingen plaats vinden bij Vitesse. Van der Werff is aan het einde van dit voetbalseizoen transfervrij. 

UPDATE : Vitesse heeft inmiddels aangekondigd dat Van der Werff donderdagmiddag een contract zal tekenen voor vier seizoenen bij de club die op de zevende plek in de Eredivisie staat.

Artikel delen:
Reacties 18
 1. Jammer, vond jet altijd best een fijne en robuuste verdediger. Aan de andere kant moet ik zo eerlijk zijn dat hij als mens zwaar tegenvalt. Hij had toch ook kunnen aangeven waarschijnlijk te willen vertrekken, dat was al wel duidelijk met her en der belangstelling. Meneer gaat nu van zijn transfervrije status genieten en (zelf) cashen. Door in de winterstop gewoon voor een jaartje te verlengen en een transferafspraak voor enkele tonnen had Pec, dat hem ditodium heeft geboden, ook nog een beetje kunnen profiteren, maar nee. Weer een ikke ikke ikke voetballer. Zet hem lekker bij de beloften tot juni. Dag Maikel, fijne voetballer, tegenvallend mens.


  ⚠️ Meld

 2. Dietz, je hebt een punt, hoewel het onterecht is, vroeger konden voetbalclubs vragen wat ze wilden en waren spelers vaak lijfeigenen van hun werkgever. Sinds het Bosman-arrest is dat voorbij, een nieuwe realiteit. Jammer voor Zwolle, maar volstrekt logisch dat van der Werff dit zo doet.


  ⚠️ Meld

 3. Dietz,

  Wat klets je man/vrouw! Tegenvallend mens? vd Werff tekent een contract en aan het einde van de looptijd zijn beide partijen vrij om te gaan en te staan. Als PEC een contract met een speler niet verlengt, is PEC dan een tegenvallende werkgever?

  vd Werff, bedankt voor de mooie jaren, jammer van die twee wedstrijden tegen Praag 😉


  ⚠️ Meld

 4. Prachtig nieuws!
  Weg met die chagerijn..had ie eerder moeten doen,hadden we ook gewoon de 1-0 gemaakt tegen sparta praag (penalty).
  En hadden we uit niet meteen een doelpunt tegen gekregen door zn fijne karate trap die hij volkomen mistte!
  En nu ook gaan verkondigen dat hij blij is dat hij bij p.e.c weg mag..
  Fijn op de bank met hem de rest van het seizoen..  ⚠️ Meld

 5. Kees toch, jij zal hem nooit de fouten vergeven die hij tegen Sparta Praag gemaakt heeft? Wat een onzin zeg, jij bent kennelijk de enige werknemer ter wereld die nooit op een foutje te betrappen is geweest?


  ⚠️ Meld

 6. @ Leonardo

  Ik maak ook fouten zeker weten. Ik zeg toch ook dat ik hem een goede speler vind.

  Alleen de fouten tegen Sparta Praag doen pijn. Die herinneringen blijven handen omdat dit om de Europa League ging.

  Van der Werff heeft genoeg perfecte verdedigende acties uitgevoerd waardoor een tegendoelpunt werd voorkomen.


  ⚠️ Meld

 7. Jammer natuurlijk voor PEC, maar die huilie huilie berinchten hier zijn van de zotte. Ja hij mistte die penalty vast met opzet?

  Men is zeker vergeten dat de finale niet eens gehald was als diezelfde Maikel vd Werff niet had gescoord tegen nec………..

  Dit is nou eenmaal de voetballerij

  Stelletje zuurpruimen!


  ⚠️ Meld

 8. mooi laten gaan. Vitesse koopt hem voor de toekomst zeggen ze. Ik ben dus bang dat hij veel op de bank komt te zitten. Hij overschat zich zelf een beetje (veel).  ⚠️ Meld

 9. Leuk voor die jongen. Van Volendam, zwolle en nu naar Vitesse. Het is hem gegund. Ik vraag me alleen af of hij het wel gaat redden want zie hem nou niet echt progressie boeken, eerder achteruitgang. Had hem graag nog wat stabieler zien worden bij pec maar helaas. Voor pec geen man overboord want vd werff is ook maar een 12 in een dozijn voetballer. Geef die jongen van Sparta maar de kans zich verder te ontwikkelen. Ik zou zeggen mocht er in april geen prijs meer gewonnen worden( wat ik niet hoop ) gooi dan vd werff maar op de bank en geef deze jongen de kans. Ook pec moet verder.  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.