Zwolle Wereldstad, nieuw evenement in november

Zwolle Wereldstad is een nieuw festival dat de kleur en cultuur van de Nederlandse samenleving laat zien, proeven en ervaren.  Een zintuiglijke reis om de wereld en een kennismaking met diverse culturen.

Een festival voor en door Zwolle ….. en de wereld. De wereld in tenten, de wereld in de binnenstad van Zwolle! Zwolle Wereldstad is een driedaags festival dat rond de Grote Markt en het Grote Kerkplein plaatsvindt op 15, 16 en 17 november met diverse activiteiten in prachtige tenten. Een oog-, oor- en tongstrelend festival met de volgende activiteiten: Muziek, Theater, Dans, Vertelkunst, Literatuur, Beeldende kunst, Film, Spelletjes en Optredens.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. dus vanwege dit nieuwe initiatief zijn alle andere culturele festivals dit jaar wegbezuinigd?
  of is dit nieuwe initiatief er gekomen vanwege de stroom aan kritiek omdat alle andere culturele festivals dit jaar wegbezuinigd zijn?


  Maak melding

 2. He Jasper nou zie je het maar weer de gemeente bezuinigd het ene weg en probeerdt nu zelf de eer op te strijken met wat nieuws het is toch ook niet normaal meer hier in deze gemeente


  Maak melding

 3. zo doen ze dat trouwens al jaren, want de Stad als Theater was ook door de gemeente zelf in het leven geroepen, nadat ze de subsiedie voor meerdere andere innitiatieven hadden ingetrokken.


  Maak melding

Reageer