Brandweerman Sam komt naar Zwolle

Zwolle – Kinderheld Brandweerman Sam, bekend van TV, beleeft samen met de andere brandweermannen op zondag 15 maart in Odeon De Spiegel Theaters een spannend avontuur in de vlammende familievoorstelling ‘Piekepolder op Stelten’. Samen met Commandant Staal, de altijd ondeugende Norbert en vele anderen verzorgt de held van de buurt een muzikale show voor het hele gezin.

brandweerman_sam_live_-_scene_1_-_fotograaf_levin_den_boer.jpg 

Foto: Levin de Boer 

Het verhaal
Het normaal zo rustige dorpje Piekepolder is druk bezig met de voorbereidingen voor een groot festival. Commandant Staal heeft een bijzondere gast uitgenodigd en het belooft een groot feest te worden. Maar plots gebeuren er vreemde dingen en binnen de kortste keren staat heel Piekepolder op stelten. Gelukkig is Brandweerman Sam altijd in de buurt. Zou hij het festival nog op tijd kunnen redden?

Kom verkleed
Van Hoorne Entertainment nodigt alle bezoekers uit om verkleed als Brandweerman naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide Meet & Greet. Zondag 15 maart, aanvang 14.00, Odeon De Spiegel Theaters, Spinhuisplein 14, Zwolle. Kaartprijs vanaf € 11,50. Reserveringen: www.zwolsetheaters.nl of telefonisch: 038 4 288 288. Exclusief reserveringskosten.

Artikel delen: