Koos Busters presenteert nieuwe single in Hedon

Zwolle – Vrijdag 27 februari aanstaande treedt de Zwolse ska- en reggaeband Koos Busters op in de kleine zaal van Hedon. Centraal in het gratis toegankelijke optreden staat de presentatie van de nieuwe single "Quit my job". Dit nummer werd speciaal voor Koos Busters geschreven door Geert Leurink, die als songwriter eerder succesvol was voor Lorrainville en Kinderen voor Kinderen. Tijdens de presentatie van het nummer speelt Geert Leurink voor het eerst zelf live mee met Koos Busters.

koos_busters_persfoto.jpg

Koos Busters stelt de single gratis ter beschikking aan alle bezoekers. Daarnaast krijgen de eerste 80 bezoekers een gratis zonnebril. Deze is uiteraard geheel in ska-stijl; zwart-wit met opdruk van de bandnaam. Het publiek krijgt een volledig programma voorgeschoteld. Voor en na het optreden draait DJ Maroon Wax ska- en reggaemuziek van onvervalst vinyl. Het voorprogramma wordt verzorgd door de Nederlandstalige band Lekker Origineel. Deze jonge band vormt bekende Nederpop-nummers om tot een aanstekelijke mix van ska, reggae en een vleugje punkrock.

Hoogtepunt van de avond is het optreden van Koos Busters. Vorig jaar scoorde de band een bescheiden hit in de Reggae Top 50 met de cover “I won’t let you go.” Sindsdien bewezen ze op podia in heel Nederland dat ze altijd garant staan voor enthousiast dansend publiek. Bij optredens van deze 8-koppige formatie spat de energie van het podium. Het terrein van Koos Busters breidt zich in 2015 snel uit. Naast optredens in kroegen en clubs wordt de band in toenemende mate geboekt voor diverse festivals. De thuisbasis Zwolle wordt door de band gekoesterd. Zo staan op Koningsnacht en Koningsdag al optredens in Zwolle gepland. Allereerst verwelkomt de band de groeiende aanhang graag aanstaande vrijdag vanaf 20.30 uur in Hedon.

Artikel delen:
Reacties 2

Reacties zijn gesloten.