Treinverkeer Zwolle – Deventer ontregeld

Zwolle – Door een aanrijding met een persoon is er op 21 februari geen rechtsreeks treinverkeer mogelijk van Zwolle naar Deventer.

spoorbericht_nieuw.jpg

Reizigers voor Wijhe en Olst kunnen wel vanuit Zwolle vertrekken, reizigers richting Deventer reizen om via Amersfoort en voor de richting Arnhem reist u om via Utrecht Centraal. Naar verwachting is deze storing rond 11.00 verholpen, de extra reistijd is meer dan 60 minuten. Plan voor vertrek uw reis op www.ns.nl of op de app op uw smartphone.

Artikel delen:
Reacties 17
 1. Gister ook al tussen Deventer en Olst een zelfdoding op het spoor, daar is het trouwens om de haverklap raak.
  Het afbakenen van de Peperbus is zinloos, als mensen willen gaan, dan gaan ze.
  Triest…>:(


  ⚠️ Meld

 2. Gisteren was niet bij Kampen maar ter hoogte van Gamma maar het is helaas zo’n tijd van het jaar.
  Of is dit gevolg van bezuinigingen …..
  Sterkte voor alle betrokkenen.


  ⚠️ Meld

 3. Of is dit gevolg van bezuinigingen …..

  Hier hebben we het op het pol.log voooor ingreep in de psychische zorg uitgebreid over gehad: IN EN IN TRIEST! Sterkte voor allen die het slachtoffer kenden.


  ⚠️ Meld

 4. Sinds 2007 is het aantal zelfdodingen met 37% gestegen. 😮 Demografen zien een statistisch verband met de economische crisis. Dit wil niet zeggen dat er een directe relatie is tussen zelfdoding en crisis en/of bezuingingen. Er zou ook best een verband kunnen zijn met maatschappelijke verschijnselen als verdergaande individualisering en daarmee samenhangende vereenzaming. Dat komt weer dichter bij onszelf en de vraag in hoeverre wij allen ons bekommeren om onze naasten, familie, vrienden, buurtgenoten. Ikzelf laat dat weleens teveel na vanwege druk-druk-druk.
  Hoe het ook zij, het is immens triest wanneer iemand geen andere uitweg meer ziet. Sterkte voor de nabestaanden.


  ⚠️ Meld

 5. Ik denk zelf ook dat deze stijging met maatschappelijke verschijnselen te maken heeft en dan vooral met het feit dat we zoveel moeten.
  We moeten succesvol zijn, in werk, in relaties, zelfs in leuke hobbies, (je moet volgens sommigen, een passie hebben) en dan vooral in het ophouden van dit succesvolle beeld naar de buitenwacht.
  Dit zie je ook op een website als faceboek/”feestboek”, iedereen is gelukkig en succesvol en iedereen doet zijn best om goed voor de dag te komen.
  Volgens mij is dat niet realistisch, ieder mens heeft toch ook minder succesvolle kanten, en het kan soms heel bevrijdend werken als je ook die kanten kunt delen met andere mensen, is mijn mening.


  ⚠️ Meld

 6. Eens, Veldwachter. Het is eenvoudig om alles bij bezuinigingen en ‘de politiek’ te leggen, want dat staat buiten onszelf. Voor mij is veeleer de vraag wat wijzelf kunnen doen om onze samenleving gezond te houden. Daar heb ik nog niet een-twee-drie een antwoord op.


  ⚠️ Meld

 7. ik bedoelde met bezuinigingen de bezuinigingen op o.a. de GGZ waardoor mensen minder snel en goed hulp krijgen en helaas dit soort dingen doen


  ⚠️ Meld

 8. Denk bij zelfdoding aan veel mogelijke oorzaken. O.a. idd levensmoe, bezuinigingen op o.a. de GGZ, hardere maatschappij: alles moet groter, meer (vooral meer verdienen), succesvoller en beter, de maatschappij is individualistischer geworden, velen kijken niet of nauwelijks meer om naar familie, vrienden en/of kennissen. Ook de sociaal/maatschappelijke tendens van meer en meer haat in je directe omgeving en in de wereld.


  ⚠️ Meld

 9. Allemaal waar wat jullie zeggen, maar ik denk dat er maar één oplossing is. Ik ken iemand die zei:
  “Kom naar mij, jullie die vermoeid zijn en onder lasten gebukt gaan, dan zal ik jullie rust geven. Neem mijn juk op je en leer van mij, want ik ben zachtmoedig en nederig van hart. Dan zullen jullie werkelijk rust vinden, want mijn juk is zacht en mijn last is licht.”


  ⚠️ Meld

 10. @ nounou, daar geloof ik in

  “Kom naar mij, jullie die vermoeid zijn en onder lasten gebukt gaan, dan zal ik jullie rust geven. Neem mijn juk op je en leer van mij, want ik ben zachtmoedig en nederig van hart. Dan zullen jullie werkelijk rust vinden, want mijn juk is zacht en mijn last is licht.”

  Maar wat als diegene alles geprobeerd heeft om contact met de uitspreker van deze aansprekende tekst te zoeken…en de persoon in kwestie vindt (ook na lange tijd) maar geen rust?


  ⚠️ Meld

 11. @dick …wat als een gedeelte van de grote groep mensen (jaarlijks meer dan het aantal verkeersslachtoffers) het uitprobeert en wel rust vindt?

  Natuurlijk zullen er door allerlei omstandigheden altijd mensen zo vertwijfeld blijven dat ze geen uitweg zien, maar persoonlijk geloof ik dat dat niet nodig is. Mocht er zich iemand in die situatie bevinden, nodig ik hem/haar uit met mij contact op te nemen. Mijn adres is vwod@outlook.com


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.