Première ‘Hold me’ door Young Ones Master

Zwollw – Op zaterdag 14 maart gaat de nieuwste Young Ones voorstelling ‘Hold Me’ in premiere.

young_ones_flyer.jpg

Hold Me is het resultaat van het project ‘Young Ones Master’ waarin 13 talentvolle spelers onder regie van Jeroen Kriek en Peer van den Berg in 20 weken tijd hebben toegewerkt naar een voorstelling.

 

Kaarten voor de premiere van Hold Me zijn te koop via www.theateryoungones.nl!

HOLD ME
Regie: Jeroen Kriek & Peer van den Berg

Laten we alles vergeten en opnieuw beginnen, voordat t straks echt te laat is, voordat de wereld straks aan gort is." We weten niks, het enige dat we weten is dat we iets nieuws willen, iets anders, iets absurds, iets ANDERS!!!

Young Ones Master
Tijdens Young Ones Master heeft regisseur Jeroen Kriek met een groep van 13 ervaren spelers van 18 jaar en ouder in 20 weken toegewerkt naar een voorstelling. In de eerste fase van het project volgen zij verschillende verdiepende theater en speltrainingen. Een belangrijk onderdeel hiervan zijn de fysieke trainingen en meditaties, die zich richten op het bewustzijn en gebruik van het lichaam en wat het belang hiervan is tijdens het spelen. In het proces dat de spelers met elkaar doorlopen ontstaat uiteindelijk de basis voor een voorstelling, waaraan vanaf dat moment wordt gewerkt.

Het resultaat van deze editie van Young Ones Master is een bizarre en fysieke voorstelling. Regisseur Jeroen Kriek heeft hiervoor in de regie de samenwerking gezocht met collega regisseur & mime speler Peer van den Berg.

The Young Ones

The Young Ones is het broeinest voor jong (theater)talent in Oost-Nederland, gevestigd in Theater Young Ones; voormalig St. Michaelskerk te Zwolle. 
Jonge talentvolle spelers en makers worden uitgedaagd en krijgen de ruimte om zichzelf en hun talent te ontwikkelen onder professionele begeleiding en coaching op gebied van podiumkunsten en multimedia. The Young Ones richt zich op produceren van professionele voorstellingen en theaterprojecten met jongeren tussen de 10 en 26 jaar uit Oost-Nederland. 


Kaarten reserveren en informatie:
Kaarten kosten € 10,00 p.p. (incl. servicekosten) en zijn te koop via

www.theateryoungones.nl, of een half uur voor aanvang aan de kassa van Het Young Ones Theater.

Artikel delen: