Theatersport bij COC Zwolle

Zwolle – Op vrijdagavond 6 maart a.s. daagt de Zwolse theatersportgroep Excuses voor het Ongemak het team van PiriPiri Theatersport uit Emmen uit tot het spelen van een spannende theatersportwedstrijd. Deze wedstrijd start om 20.00 uur en vindt plaats in het sympathieke theater van het COC aan de Kamperstraat 17 in het centrum van Zwolle.

Theatersport is improvisatietoneel in wedstrijdvorm. Twee teams van vier spelers spelen met behulp van suggesties uit het publiek ter plekke verzonnen korte scènes. Dit levert ontroerende, muzikale, spannende of gewoonweg hilarische momenten op. Nadat een team een scène heeft gespeeld, beoordelen de strenge doch rechtvaardige rechters die op inhoud, techniek en amusement. Ook het publiek wordt hierbij niet vergeten. Zij kunnen de spelers aanmoedigen door het gooien van rozen op het toneel en uiteindelijk beoordelen zij ook de ‘objectieve’ kritiek van de rechters.

De twee teams, aangevuld met de muzikale ondersteuning van een kei van een impro-pianist en een dolenthousiaste presentator, leveren alle ingrediënten voor een fantastische theatrale vrijdagavond.

De wedstrijd begint om 20.00 uur, de zaal is een half uur voor aanvang geopend. Kaarten worden aan de deur verkocht voor€ 5,00 per persoon, waar bij een tweede persoon gratis naar binnen kan. Het COC is gevestigd aan de Kamperstraat 17 in Zwolle.

Artikel delen: