Bussemaker bij Het Grote Cultuurdebat Zwolle

Zwolle – Minister Jet Bussemaker (Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, PvdA) gaat 4 maart in Zwolle in gesprek over de toekomst van cultuur in Overijssel.

’s Ochtends is Jet Bussemaker aanwezig bij Het Grote Overijsselse Cultuurdebat in Zwolle, georganiseerd door de PvdA Overijssel in samenwerking met Club Cele/Zwolse Theaters. Het debat gaat over de toekomst van kunst en cultuur in Overijssel. In de bovenfoyer van Schouwburg Odeon gaan de minister en PvdA-lijsttrekker Tijs de Bree in gesprek met culturele instellingen uit Overijssel. Gasten zijn onder andere Ralph Keuning (De Fundatie), Nicolas Mansfield (Nederlandse Reisopera) en Michiel van der Kaaij (Kunstvereniging Diepenheim).

De Bree: "De PvdA wil investeren in cultuur. De afgelopen vier jaar is onder leiding van de huidige rechtse coalitie in deze provincie minder in cultuur geïnvesteerd dan de PvdA lief is. In plaats van over de kunstsector te praten, willen we met ze praten. En dan kunnen we samen zowel de minister als de kandidaten voor de nieuwe Provinciale Staten concrete ideeën meegeven."

Wil je aanwezig zijn bij het bezoek van Jet Bussemaker aan Zwolle? Stuur een mailtje naar overijssel@pvda.nl. Voor het volledige programma kijk op overijssel.pvda.nl

Artikel delen:
Reactie 1
  1. En zo wordt het weer overduidelijk dat dit cultuurgebeuren een links subsidieslurpend ons-kent-ons feestje is….wanneer wordt dit nu eens gestopt?


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.