Leerlingen Meander College zoeken klusjes

Zwolle – Leerlingen van het Meander College (2e jaar VMBO) zoeken voor twee dagen klussen in het kader van de Maatschappelijke Stage (MaS). Doe hier als organisatie jouw voordeel mee!

Leerlingen van 5 verschillende klassengaan in groepjes aan de slag. De grootte van de groep hangt af van het soort klus/de activiteit, de voorkeur gaat uit naar niet al te kleine groepen. Er is een docent vanuit school aanwezig.

Wanneer:Dinsdag 31 maart en woensdag 1 april 2015.

Wat: Leuke en praktische klussen of activiteiten. Denk aan een leuke kennismaking met jouw organisatie, opknap- en schoonmaakwerk, klussen voor groene vingers of activiteiten samen met kinderen, ouderen of gehandicapten.

Hoe: Leerlingen van 5 verschillende klassen gaan in groepjes aan de slag. De grootte van de groep hangt af van het soort klus/de activiteit, de voorkeur gaat uit naar niet al te kleine groepen. Er is een docent vanuit school aanwezig.

Ideeën? Geef je aanbod door voor 17 maart a.s. via info@zwolledoet.nl. Wij geven alle ideeën door aan het Meander College. Zij maken vervolgens op korte termijn een beslissing welke klussen ze kunnen uitvoeren.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. het wezenlandenpark opruimen? Ligt vol met glas overal en dat is echt jammer. Het heeft zoveel potentie, lekker skaten, frisbieen , capoeira, picknicken , joggen etc . En brainstormen over hoe het anders kan , is misschien ook een leuke opdracht.


    ⚠️ Meld

  2. het zijn ook kinderen die het er neergooien… En ja hoor ik help graag mee. In mn eentje is het echt te veel. Van die werkhandschoenen aan had ik bedacht. maar misschien is het een beter idee om het door volwassenen ( incluis mezelf) te laten doen op buurtdag? ofzoiets?


    ⚠️ Meld

  3. @pipi, waarom trek je de conclusie dat kinderen het er neergooien, behalve sterke drank, wordt er bijna niets meer in glazen flessen verkocht. En bij festivals zit alles in plastic.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.