Bedenk naam voor nieuwe waterschap

Zwolle – Waterschap Groot Salland en waterschap Reest en Wieden fuseren tot een nieuw waterschap. Een nieuw waterschap betekent ook een nieuwe naam. Een naam waarbij rekening kan worden gehouden met de geografische ligging van het nieuwe waterschap: de westelijke delen van Drenthe en Overijssel. Ook kan de naam verbinding met de omgeving uitstralen.

waterschap.jpg 

Wat vindt u een aansprekende naam voor het nieuwe waterschap? Stuur ons uw idee voor 16 maart via nieuwenaam@wgs.nl of nieuwenaam@reestenwieden.nl en motiveer kort uw keuze. Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen. Het nieuwe waterschap strekt zich uit van Assen tot en met Deventer. De nieuwe organisatie gaat ruim 550 kilometer dijken, 6.300 kilometer watergangen en 16 rioolwaterzuiveringen beheren voor bijna 600.000 inwoners.

Artikel delen:
Reacties 18
 1. @Tss, ongesteld?

  Ontopic, lastige kwestie. Combinatie zou veel te lang worden maar een afkorting klinkt ook van geen meter. Benieuwd wat men hier kan bedenken 🙂


  ⚠️ Meld

 2. Zal weer een geldverslindende operatie worden. Uiteindelijk betaald de burger. Onder het mom van bescherming tegen het water etc etc worden de lasten verhoogd.  ⚠️ Meld

 3. Waarom moet ik een naam bedenken, het levert niets op, lekker goedkoop zo, huur maar een reclame bureau in, of dalen de prijzen per m3 als er geen reclamebureau ingehuurd wordt?;);););):)


  ⚠️ Meld

 4. Waterschap Diepen & Wieden. Een nieuw logo hoeft niet zo duur te zijn, zolang ze er maar voor zorgen dat het oude briefpapier en enveloppen tijdig op is.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.