Man aangehouden voor aanranding in trein

Zwolle – Een 29-jarige man uit Hoogeveen is woensdagmiddag 25 februari aangehouden voor aanranding.

In de trein Emmen – Zwolle betastte hij een vrouwelijke medepassagier onzedelijk. Hij werd door NS medewerkers in Zwolle staande gehouden en aan de politie overgedragen. De vrouw is door hen opgevangen. Na verhoor is de man in de loop van de avond in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Dit verbaasd me vaak:

  Na verhoor is de man in de loop van de avond in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

  Als er proces verbaal wordt opgemaakt is er blijkbaar sprake van een strafbaar feit. Maar waarom wordt zo iemand dan toch direct vrij gelaten, en waarschijnlijk pas over een half jaar gestraft, beter zou zijn om iemand direct te straffen.
  En in afwachting van zijn straf gewoon opsluiten in het huis van bewaring, tegelijkertijd een stimulans voor Justitie om hun achterstand op het gebied van strafzaken, in te gaan halen.  ⚠️ Meld

 2. Veldwachter, de achterstand zou alleen groter worden zo voor lopende zaken. Zolang de rechtsorde niet geschokt is of maatschappelijke onrust gaat dader weg met een gerechtelijke vervolging.


  ⚠️ Meld

 3. Als deze zaak voorrang zou krijgen loopt de zaak die al drie jaar op de plank ligt meer achterstand op en dus lichtere straf ivm tijdsduur.


  ⚠️ Meld

 4. Lezende”
  Man aangehouden voor aanranding in trein
  donderdag 26 februari 2015 12:26
  Zwolle – Een 29-jarige man uit Hoogeveen is woensdagmiddag 25 februari aangehouden voor aanranding.
  In de trein Emmen ?? Zwolle betastte hij een vrouwelijke medepassagier onzedelijk. Hij werd door NS medewerkers in Zwolle staande gehouden en aan de politie overgedragen

  Zulke misbaksels ophangen? Wat mij betreft.
  ’t is een klein loopje door de korte ademalingssteeg.
  Doen maar met dat misbaksel.  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.