Nieuw: Lovely Sunday Festival in Zwolle

Zwolle – Nielson, Sharon Doorson, Gers Pardoel, Sidney Samson, O’G3NE, Vengaboys, Benny Rodrigues en Ben Saunders, dat zijn slechts enkele namen die op zondag 19 april op hét nieuwe muziekfestival in Zwolle te zien zijn. We hebben het over het nieuwe feel-good-festival genaamd “Lovely Sunday”. Een breed festival op de mooiste locatie van Zwolle, de Wijthmenerplas. 

 

lovely_sunday_zwolle.jpg 

 

De combinatie van het diverse programma, meerdere area’s, het relaxte zondagsgevoel en een prachtige recreatieplas maken Lovely Sunday écht uniek en onderscheidend van andere festivals. “We willen iets neerzetten wat past bij de stad Zwolle en vinden dat een breed muziekfestival van dit kaliber zeker iets is waar Zwolle trots op kan zijn. Of je nu van de hedendaagse Popmuziek houdt, de dance hits uit de 90’s leuk vindt of juist lekker wilt dansen op zoetsappige Latin, het is allemaal aanwezig op Lovely Sunday!”

Lovely Sunday (Pop, Top40 & 90’s)

Nielson (mét band)

Sharon Doorson (mét band)
Gers Pardoel

Vengaboys

Sidney Samson

2 Brothers on the 4th Floor

Ben Saunders

O’G3NE

Zer00’s Heroes

En meer…!

Hosted by Menno de Boer

 

Crashed on Sunday (House/Eclectic/Trap)

Welcome to the Jungle! Matsoe Matsoe (bekend van o.a. Oh Oh Cherso) en Dean Saunders presenteren Crashed Outdoor! Hoe gekker, hoe beter, dat is het motto. Samen met collega’s, DJ’s en vrienden weten zij keer op keer een onvergetelijke party neer te zetten. Crashed staat voor een dag vol gekkigheid, onvergetelijke momenten, confetti, sexy danseressen, shotjes, nog meer gekkigheid, leuke mensen, de dikste house platen en hangovers, heel veel hangovers… Durf jij het aan?

 

Matsoe Matsoe

Dean Saunders

Darkraver

Artistic RAW

The Outsiders

Blans ft. MC Chaos

Diaz & Bruno

Jason Robertino

Santos Suarez ft. B on Drumz

Danny Mendez

Hosted by Dean Saunders

 

Latin Lovers (Latin/Soul/Deephouse)

Met een eigen area op festivals als Dreamfields en Ultrasonic, tientallen uitverkochte “beach” edities en een succesvolle maandelijkse club-tour, is Latin Lovers in de Nederlandse dance-scene niet meer weg te denken. Het wordt vandaag de dag ook wel het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland genoemd. Tropische invloeden, zomerse klanken, kleurrijke decors, heerlijke percussie acts en natuurlijk de beste en leukste artiesten met hun beroemde Latin sounds! Wat wil een mens nog meer op een zondag als deze? 

 

Benny Rodrigues

Roog

Roul and Doors

Stefan Vilijn

Jasper Clash

Chris Rox

Genairo NVilla

Bryan Dalton

Hosted by MC Patrick Brown

 

We All Love 80s, 90s & 00s

De beste DJ’s draaien hier de lekkerste en leukste hits uit de jaren 80, 90’s en 00’s. Wat herken jij allemaal uit deze gouden tijden? Een area met muzikale flashbacks en waar je geheugen flink opgefrist gaat worden! We nemen je mee terug naar de tijd van Baywatch, Jiskefet, The A-Team, Flodder, Dirty Dancing, Pippi Langkous en natuurlijk Bassie & Adriaan!! Op zondag 19 april nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de 80’s, 90’s en 00’s.

 

Naast dit alles heeft Lovely Sunday nóg meer leuke dingen voor je in petto. Zo vindt je er onder andere een Silent Disco, wordt er veel aandacht besteed aan een super relaxte “Lounge Area” en zijn er leuke drank- en eetgelegenheden te vinden. Kom op zondag 19 april naar de Wijthmenerplas in Zwolle en begin (of eindig) je week op Lovely Sunday! 

 

Ticketinformatie

Wacht niet langer en koop vandaag nog voor slechts €24,50 (ex.fee) je Early Bird ticket voor Lovely Sunday. Early Bird Tickets zijn verkrijgbaar op www.lovelysunday.nl of bij een van de 450 Primera’s in Nederland. Let op, er zijn maar een beperkt aantal Early Bird Tickets beschikbaar, wacht dus niet te lang en pak die korting! De minimumleeftijd voor Lovely Sunday is 16 jaar.

 

Lovely Sunday

Zondag 19 april 2015 | 14:00-23:00 uur

Wijthmenerplas, Zwolle

www.lovelysunday.nl 

 

Lovely Sunday, It’s All About The Feeling…

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Gaat dit evenement wel door. Heb gelezen dat er twee zaken lopen bij de Raad van Staten. Ben ik mijn geld niet kwijt als ik vooraf een kaartje koop


    ⚠️ Meld

  2. De betrokken wethouder zal kosten noch moeite besparen om ervoor te zorgen dat dit doorgang vindt. De uitspraak van De Raad van Staten is zeer voorspelbaar…


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.