De Zwolse Harmonie zoekt nieuwe leden

Zwolle – De Zwolse Harmonie zoekt nieuwe leden. Speel je een koper- of houtinstrument? Of ben je slagwerker? En heb je zin om in een orkest te komen spelen? Kom een keertje kijken op de vrijdagavond bij De Zwolse Harmonie. Je bent van harte welkom!

Iedere vrijdag komen 22 enthousiaste leden bij elkaar om uiteenlopende muziekstukken te spelen. Van Haydn tot popmuziek, van klezmer tot Franse chansons. Dat gebeurt onder leiding van dirigent Henrite Rusch. De repetities zijn op vrijdag en vinden plaats in Domusica, Radewijnstraat 10.

Jaarlijks geeft De Zwolse Harmonie drie tot vier concerten. Samen muziek maken en muzikaal uitgedaagd worden staan centraal. Maar plezier vinden de leden minstens zo belangrijk. Zo is er na de repetitie tijd voor een drankje aan de bar en gaat iedere zomer de barbecue aan.

Meespelen?
Wil je komen meespelen? Stuur dan een e-mail aan contact@zwolseharmonie.nl. Er wordt dan bladmuziek voor je klaargelegd. Heb je zelf geen muziekinstrument? De vereniging heeft verschillende instrumenten te huur.

Meer weten?
Meer informatie is ook te vinden op www.zwolseharmonie.nl.

Artikel delen: