Eigenaar brandend schip waardeert brandweer niet

Dinsdagavond rond de klok van 19.16 uur brak er brand uit op een schip. Het was aan de Kranenburgweg bij v.d Valk. Eenmaal aangekomen bleek dat de brandweer en politie niet echt welkom waren.

De bewoner van het schip zag de brandweer liever gaan dan komen. De brandweer mocht het vuur niet doven. Mogelijk had de bewoner het zelf aangestoken als zijnde een verwarming of kampvuurtje. De brandweer heeft het vuurtje wel gedoofd, daarna de spullen gepakt en is weer retour gegaan. De melding is dus mogelijk gedaan door een voorbijganger. <?xml:namespace prefix = o ns = “urn:schemas-microsoft-com:office:office” />

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “Eigenaar brandend schip waardeert brandweer niet”

  1. Op dinsdagavond 2 oktober kreeg de gezamenlijke meldkamer een melding van een vrachtschip wat in brand stond onder het viaduct van de A28. Ter plaatse gekomen bleek dat er geen schip in de brand stond maar dat een 45-jarige Zwollenaar op de kade hout aan het verbranden was in een oliedrum vlak naast een boot. De brand werd door de brandweer geblust en de man kreeg een proces-verbaal voor afvalverbranding zonder vergunning.

Reacties zijn gesloten.