Zwolse Regien Courtz populairste op Stemtinder

Zwolle – VVD Provinciale Staten kandidaat Regien Courtz is een van de vijf meest populaire politici van de nieuwe hit Stemtinder. Zondagavond is zij daarom verschenen in het TV-programma Zondag met Lubach om het te hebben over haar drijfveer om de provinciale politiek in te gaan.

regien_courtz.jpg 

"Het is uiteraard vleiend om als populaire kandidaat naar voren te komen," zegt Courtz. Ze ziet Stemtinder als een nieuwe en leuke manier om de Provinciale Staten verkiezingen meer aandacht te geven. "Laten we vooral ook niet vergeten wat het belang van deze verkiezingen is: investeren in bereikbaarheid, stimuleren van ondernemerschap en Overijssel op koers houden zodat we sterker en welvarender worden." Op www.vvdzwolle.nl is meer te lezen over de standpunten van de VVD Overijssel en waar Regien Courtz zich in de regio Zwolle voor wil inzetten.

Stemtinder begon als humoristische kwinkslag van het zondagavond programma van Arjan Lubach. Provinciale Staten kandidaten die de gebruiker kan liken of wegswipen zoals in de popualire datingapp Tinder om er zo achter te komen wat de aantrekkelijkste partij is. De site werd snel populair en is ondertussen door meer dan 100 duizend kiezers geraadpleegd.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Tja de VVD is ook niet mijn partij maar liever een paar mensen rijk dan iedereen even arm zoals de PvdA voorstaat, althans in theorie. In de praktijk zijn de grootste graaiers verrassend genoeg ook juist bij de PvdA te vinden: Wim Kok, Marcel van Dam, Paul Witteman, Matthijs van Nieuwkerk, enz.

  Overigens ziet deze dame er toch fris en fruitig uit, ze mag best proberen om mij te overtuigen op de VVD te stemmen. 8)


  ⚠️ Meld

 2. Grappig koppie. waarom zou je er niet op stemmen.
  Laten we eerlijk zijn: voor de inhoud en principes hoef je geen VVD te kiezen. Die gooien ze toch overboord om koste wat kost een coalitie te vormen en op het pluche plaats te nemen. En dat heeft niets te maken met ‘onderhandelen en compromissen sluiten’ (zoals good old JohnvanBoven vaak verkondigde), maar met het keihard belazeren en voorliegen van je kiezers. Hou dan liever vast aan je uitgangspunten en stap de oppositie in.


  ⚠️ Meld

 3. Dat kan prima samengaan, Jacob. Vraag is niet of ze de “looks” en/of de “brains” heeft, maar of ze een programma voorstaat waar je als kiezer achterstaat.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.