Johan Belt 50 jaar in dienst bij Wezo

Zwolle – Maandag was het exact 50 jaar geleden dat Johan Belt bij Wezo kwam werken. Dit 50-jarig jubileum werd deze dag uitgebreid gevierd in aanwezigheid van burgemeester Henk Jan Meijer uit Zwolle.

02-03-2015_johan_belt_50_jaar_wezo_01.jpg

Rond 15. 00 uur werd er, in het pand aan de Lingenstraat 9, door alle collega’s een erehaag gevormd waarlangs Johan met zijn familie richting de kantine ging om daar dit bijzonder heugelijke feit te vieren. Voorafgaand werd Johan van huis opgehaald door directeur Ward Verkuylen. Eenmaal bij Wezo aangekomen  was er voor de familie een rondleiding. Burgemeester Henk Jan Meijer sprak vervolgens de jubilaris toe. Voor een bijzonder moment als deze wilde de heer Meijer graag zijn medewerking verlenen.

 

02-03-2015_johan_belt_50_jaar_wezo_02.jpg

 

02-03-2015_johan_belt_50_jaar_wezo_03.jpg 

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Dat vroeg ik me ook af, Stadhagen. In de jaren 60 was er een 8-jarige leerplicht. Tot 14 jaar dus. Wanneer de heer Belt meteen is gaan werken kan hij de 51 dienstjaren ook nog halen.
  Maar wat een lange tijd arbeidszaam leven. Petje af voor meneer!


  ⚠️ Meld

 2. Het was een super feest afgelopen maandag! Maar dat mag ook wel als je 50 jaar voor dezelfde werkgever hebt gewerkt, wie haalt dat tegenwoordig nog? Iedereen heeft erg genoten van de heerlijke hapjes, de fantastische muziek en alle mooie toespraken. Wat erg leuk was was dat de burgermeester langs is geweest. Johan is begonnen met werken toen hij 15 was en gaat eind april met pensioen.


  ⚠️ Meld

 3. Vrijwel niemand, cadeautje. Het gros van de mensen begint later met werken en/of houden eerder op of vallen uit. Meneer Belt oogt alsof hij er nog wel 10 jaar aan kan plakken. Een vitale man. Wat is zijn geheim? 🙂


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.