Nieuwe website voor Hospice Zwolle

Zwolle – Vanaf heden heeft Hospice Zwolle een nieuwe website online. Deze nieuwe website heeft meer functionaliteiten en is overzichtelijker en gebruikersvriendelijker gemaakt. Alle informatie is herschreven en helder ingedeeld. De introductiefilm met medewerking van burgemeester H.J. Meijer staat op de home page.

https://youtu.be/GwzdTxTgTvY 

Het is via de nieuwe website ook mogelijk om direct een bijdrage te doneren of donateur te worden. De nieuwe website is tot stand gekomen met medewerking van Margriet Twisterling van Twist Ontwerp voor de vormgeving en Arnaud Geeve van Fresh-Media voor realisatie van de website.

Lydia Taen, PR commissie Hospice Zwolle: “Nu alle activiteiten in het jaar van de bouw van Hospice Zwolle in een stroomversnelling gaan komen, is ook professionalisering van de website een must. We zijn ons ervan bewust dat er een grote diversiteit aan lezerspubliek is dat onze website raadpleegt. Mensen die nieuwsgierig de ontwikkeling volgen, mensen die belangstelling hebben voor het vrijwilligerswerk, mensen die willen weten hoe de zorg georganiseerd wordt en vanaf wanneer. En mensen die ons willen steunen met een bijdrage. Via de nieuwe website is nu makkelijker te vinden wat je wilt weten. En door uitbreiding van de functionaliteiten is het nu ook mogelijk om naast bovengenoemde film, ook direct te delen via social media, direct een donatie te betalen via Ideal of een donateursformulier online in te vullen. Het opgaveformulier voor vrijwilligerswerk wordt automatisch toegevoegd aan ons potentieel vrijwilligers bestand”.

Tot op heden was men genoodzaakt om een groot scala aan mailtjes persoonlijk af te handelen nog voordat ze exact informatie konden verstrekken over wie, wat, wanneer in de aanloopfase. Een hele klus die bestuurslid Alet Boukes met de grootst mogelijke zorgvuldigheid heeft uitgevoerd. Toch is gebleken dat, door onduidelijke technische oorzaken, via de oude website niet altijd alle mails zijn ontvangen. Er zijn dus mensen die nooit een antwoord hebben ontvangen op een aanbod en/of vraag van hen. Een kwalijke zaak, waar welgemeende excuses voor worden aangeboden. Met de nieuwe website tracht men de informatie stroom soepel en adequaat te hebben.

U bent van harte uit om een kijkje te nemen op www.hospicezwolle.nl

Artikel delen: