Wereldverteldag in Doepark Nooterhof

Zwolle – Op zondag 22 maart organiseert Vertelcollectief ‘Pluimage’ samen met Doepark Nooterhof en Landstede een middag vol verhalen voor jong en oud over wensen. Wat zou jij doen als je van je vader een doosje krijgt met daarin één wens. Zou je hem open maken en wat zou je dan wensen? Of als je drie wensen mag doen en de eerste valt helemaal verkeerd uit. Wat doe je dan met de andere wensen? Laat je verassen en geniet van de verhalen en sprookjes waarin wensen al of niet in vervulling zullen gaan.

Vertelcollectief ‘Pluimage’ organiseert deze middag in het kader van World Storytelling Day. ‘Wereldverteldag’ valt dit jaar op vrijdag 20 maart. Rond die datum geven verhalenvertellers uit de hele wereld acte de présence. Het thema voor wereldverteldag 2015 is Wensen. Honderden Nederlandse vertellers zullen overal in het land hun verhalen ten gehore brengen. Samen met Doepark Nooterhof en Landstede laat ook Vertelcollectief ‘Pluimage’ het publiek genieten van de eeuwenoude kunst van het vertellen.

Op verschillende plaatsen in het park zullen de vertellers gedurende de middag hun verhalen vertellen. De verhalen zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Mocht het slecht weer zijn, dan gaan we met z’n allen naar binnen.

Artikel delen: