Start SportWijk Marslanden

Zwolle – Op woensdagmiddag 18 maart gaat de subsidie periode van Sportpark Marslanden van start vanuit Sportwijk Marslanden. Dit is een subsidie voor de komende twee jaar, waarbij er allerlei nieuwe sport- en spelactiviteiten aangeboden en ontwikkeld kunnen worden op het sportpark.

sportwijk_zwolle.jpeg 

De 10 verenigingen die gevestigd zijn op het sportpark hebben natuurlijk hun wensen en ideeën bij het aanpassen en vernieuwen van het aanbod, maar ook de buurtbewoners en mensen uit de omliggende wijken hebben vast goede ideeën. Daarom wordt deze opening georganiseerd. Iedereen die een idee of een wens heeft voor een nieuwe sport, een sport- of spelactiviteit of bijvoorbeeld een andere vorm van lidmaatschap in gedachten heeft, is welkom om deze met ons te delen. Sportpark Marslanden wil graag de verbinding met de wijk maken!

Tijdens deze middag is iedereen welken van jong tot oud. Kinderen, ouders en opa’s en oma’s zijn allen van harte welkom om te komen kijken en uiteraard ook deel te nemen. De middag start om 14.00 uur op Sportpark Marslanden aan de Hyacinthstraat 66 en duurt tot 16.30 uur. Er is geen vast programma, das later instromen of langs komen is ook mogelijk. Op deze middag is het mogelijk om verschillende sporten en spellen te spelen, zoals voetbal en korfbal, maar er zullen ook stormbanen en andere opblaas attractie klaar staan. 

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.