Stel steelt partij parfums bij winkel Diezerstraat

Zwolle – Met een geprepareerde tas als gereedschap heeft dit stel op zaterdag 24 januari voor ruim 450 euro aan parfums gestolen bij een winkel aan de Diezerstraat in Zwolle.

 https://youtu.be/CzYlhpTBNcw

Wie kent of herkent hen of weet waar ze momenteel verblijven? Bel gratis 0800-6070 voor de tiplijn van de politie of 0800-7000 voor Bel-M (anoniem).

Artikel delen:
Reacties 15
 1. @Plantje
  Ja snap ik, alleen kan het geen kwaad om met de tijd mee te gaan en de beelden direct op internet te gooien, het is gewoon ordinaire diefstal, en daarmee verspeel je je recht op privacy vind ik.


  ⚠️ Meld

 2. Ok, dan is dat duidelijk. Ben het wel met je eens dat in dit geval die beelden eerder vrijgegeven hadden kunnen worden.


  ⚠️ Meld

 3. en daar ben jij niet voor he Jasper 😉 Vandaag nog uitspraak twee jaar cel echter de veroordeelde was niet aanwezig, tsja nu kijken of dat fantastische eu alles goed geregeld hebben of ze per toeval bij een controlle te voorschijn komen.


  ⚠️ Meld

 4. @Japser
  Dat is nogal een absolute opmerking die je plaatst, ik laat hem voor jou rekening.
  Verder is het zo dat wil iemand voor strafvermindering in aanmerking komen hij wel eerst gepakt moet worden.


  ⚠️ Meld

 5. Ik kijk gewoon naar hoe het gaat in de Nederlandse strafgeving. En daar wordt, aantoonbaar, rekening gehouden met verzachtende omstandigheden. Wat ik zei ik niet een mening, maar een waarneembaar precedent. Ik ben er nog niet over uit wat ik er zelf van vindt.


  ⚠️ Meld

 6. Ze kunnen als er voor veel geld gestolen wordt er iemand in een regie kamertje continu de beelden laten controleren .En ze op heterdaad betrappen


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.