Eerste editie multicultureel festival

Op 15, 16 en 17 november staat een gedeelte van de Zwolse binnenstad in het teken van de eerste editie van het multiculturele festival “Zwolle Wereldstad”. Dit festival is een initiatief van het COS Overijssel (centrum voor internationale samenwerking) in samenwerking met Nul38 Events en Azampanah management horecavoorziening. Dit bijzondere festival zal in het teken staan van de rijkdom die Zwolle aan cultuur en kleur bezit. Naast professionele acts op het gebied van dans, muziek, theater, vertel- en beeldende kunst zullen ook  regionale initiatieven aandacht krijgen.

De Grote Markt en het Grote Kerkplein zullen gedurende drie dagen omgetoverd worden tot een multiculturele wereld waar het publiek door het bezoeken van de diverse verwarmde exotische tenten in aanraking komt met de vele verrassingen uit diverse werelddelen. Ook zullen diverse workshops worden gegeven en kan er in een van de horecatenten genoten worden van exotische hapjes. Op de braderie is er de mogelijkheid om alvast inkopen voor het Sinterklaas- en Kerstfeest  te doen en aan het einde van de rit kan er ook heerlijk ontspannen worden in een heuse loungetent onder het genot van een heerlijk hapje en drankje.

Laat u meeslepen in deze zintuiglijke reis om de wereld.
Zwolle Wereldstad….. een oog-, oor- en tongstrelend festival voor en door Zwolle. Informatie over het festival is te vinden op  www.zwollewereldstad.nl. Houdt u deze site in de gaten voor de meest actuele informatie.
Dit festival wordt mede mogelijk gemaakt door het NCDO, gemeente Zwolle en Ruimte voor Contact.
 

Artikel delen:

Reageer