WRZV De Boog scoort bij PEC Zwolle

Zwolle – Zaterdag 7 maart vindt er in het IJsseldelta stadion van PEC Zwolle een evenement plaats voor het Gehandicaptenvoetbal. G-teams van WRZV De Boog spelen een voorwedstrijd in het IJsseldelta stadion, voorafgaand aan de wedstrijd PEC Zwolle-SC Cambuur. In de rust mogen een aantal G-voetballers penalty’s nemen op keeper Zwolfje. Daarnaast wordt er gecollecteerd voor het Fonds Gehandicaptensport.

In samenwerking met vereniging WRZV de Boog organiseert PEC Zwolle United, de maatschappelijke tak van de club, al jaren de week van de Gehandicaptensport. In deze week wordt er een evenement opgezet voor voetballers met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Zo komen een paar spelers van PEC Zwolle naar de trainingsavond van WRZV De Boog. En spelen G-teams een voorwedstrijd voorafgaand aan een thuiswedstrijd van PEC Zwolle. Zaterdag 7 maart is het zover; de G-voetballers kijken met spanning uit naar hun wedstrijd! Na hun eigen verrichtingen moedigen ze natuurlijk de mannen van Ron Jans aan bij de wedstrijd van PEC Zwolle tegen SC Cambuur.

Zorg en Welzijn
PEC Zwolle United heeft haar activiteiten ondergebracht in verschillende pijlers. Zorg en Welzijn is één van die pijlers. Het doel van Zorg en Welzijn is om mensen – met een beperking – te stimuleren het beste uit zichzelf te halen, te motiveren en te inspireren. Het focusproject binnen deze pijler is het promoten van het G-voetbal in samenwerking met WRZV De Boog.

WRZV de Boog
WRZV de Boog is een vereniging die zich inzet voor het zaalvoetbal voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijk beperking. Jongens en meisjes, mannen en vrouwen, in de brede leeftijdscategorie van 6 tot 60 jaar, zijn van harte welkom om te komen voetballen. WRZV De Boog richt zich met name op het B-, C-niveau en de jeugd, met als motto: "Plezier staat voorop, nooit meer buitenspel!"

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.