Veel doelpunten bij WRZV Zaalvoetbalcompetitie

Zwolle – Afgelopen week werd er weer flink op los gescoord door de teams in de zaalvoetbalcompetitie. De heren zaalvoetballers wisten het publiek weer spannende, sportieve en zeker leuke wedstrijden voor te schotelen, waar ze liefst meer dan 200 keer het doelnet wisten te vinden. 

Eersteklasser op de maandag Het Beugeltje leed punten verlies door een verrassende 4-8 nederlaag tegen Exact. Door het verlies is het weer spannend in de 1e klasse A omdat VT Benz wel wist te winnen. Kletsen en Proeven werd door VT Benz met 4-9 verslagen. FC Knetter raakte verder achterop door de 4-5 nederlaag in een spannend duel tegen Belgische Keizer 1. AXIOS was met 13-2 veel te sterk voor het door blessures gehavende Trias. SC PEC Zwolle lijkt de strijdt tegen degradatie te hebben opgegeven door tegen direct concurrent Rafiki met 5-7 te verliezen.

Nummer laatst in de stand Woord & Daad lijkt haar naam eindelijk weer eer aan te doen, door een grote overwinning te boeken in de strijdt tegen degradatie. Het team van concurrent Wehkamp.nl werd met liefst 8-1 verslagen. Wolters Recycling wist drie punten uit te lopen in de stand op naaste concurrent voor de titel DTG, wie niet in actie kwam. Titelverdediger Wolters wist Diaspora met 6-3 te verslaan. Dozend liet verrassend punten liggen tegen Nico Brillen. Het leuke en spannende duel eindigde in een 4-4 gelijkspel. Onderin de hoofdklasse is het ook spannend. Argos Bebemus wist een knappe 9-4 overwinning te boeken op middenmoter Opgezwolle en zal komende samen met Wehkamp.nl, Woord & Daad en Nico Brillen gaan uitmaken, wie volgend seizoen een stapje terug moet zetten. 

In de 2e klasse B had Koploper Le Gong weinig moeite met L&M Workwear. In een duel met eenrichting verkeer wist de titelkandidaat gemakkelijk een 12-4 zege te boeken. Concurrent voor het kampioenschap AVC had het minder makkelijk en moest volle bak gaan tegen een sterk voor dag komend zaalvoetbalteam van IJsselhallen Zwolle. Iron Art lijkt kwam verder op achterstand door het 4-4 gelijke spel tegen The Black Ties. Roede Vooruit wist met 4-2 te winnen van Ramenblinderen.nl. Campingteam 3 verloor met 3-8 van All Stars.

In de hoofdklasse B wist het laag geklasseerde ZVT Ittersum in een boeiend duel knap met 6-6 gelijk te spelen tegen Krijtje FC. Vastgoed Dalfsen zette in de slotseconde van de wedstrijd maar nipt Neptunes’12 met 6-5 opzij en blijft zo in race voor de titel. De gedoodverfde titelkandidaat Bordeaux Groen wist in een aantrekkelijk duel subtopper YBC met 11-6 te verslaan. Het duel wat geen winnaar of verliezer verdiende tussen Panhuis en ECO Groen, eindigde dan ook terecht in een 6-6 eindstand. Poppe Advocatuur kwam duidelijk tekort tegen Blazende Veiligheid en verloor met 5-12. 

Voor informatie over uitslagen, standen en programma kunt u terecht op www.wrzvzaalvoetbal.nl. Maandag 9 en woensdag 11 maart is de volgende competitieronde in de WRZV hallen. Aanvang 18.30 uur. 

Artikel delen: