Lente TUIN en Woon Beurs van start

Zwollle – Vrijdagochtend is in de IJsselhallen de Lente TUIN en Woon Beurs van start gegaan. Beleef het échte voorjaarsgevoel van 6 tot en met 8 maart 2015. Net als vorig jaar worden er in het eerste maartweekend duizenden bezoekers verwacht die zich al verheugen op het voorjaar.

lentebeurs1.jpg

Tientallen bedrijven presenteren drie dagen lang hun voorjaarsassortiment met (nieuwe) producten op het gebied van lente, tuin en wonen. Volop inspiratie dus voor de inrichting en aankleding van huis en tuin, aangevuld met allerlei seizoensideeën en accessoires. Meubels, antiek, keukens, badkamers, kunst, tuinarchitecten, bloembollen, fonteinen, barbecues, tuinverlichting en nog veel meer.

lentebeurs2.jpg

lentebeurs3.jpg

lentebeurs4.jpg

Verder is er een programma vol workshops, lezingen en demonstraties. Deze bevat onder andere een workshop van ‘Kunst en Kolder’ waar je nestkastjes kunt maken. Bij ‘Natuurlijk Creatief’ wordt er gewerkt met natuurlijke materialen voor het maken van eigentijdse bloemstukken. Ook staan er lezingen op het programma en Jacqueline Volker laat zien hoe je harmonie creëert tussen binnen en buiten.

Bezoekers kunnen zich ook laten inspireren door een gevarieerd aanbod aan voorbeeldtuinen op de Lente TUIN en Woon Beurs. Diverse hoveniers laten de nieuwste trends zien en geven hun visitekaartje af met inspiratietuinen waar ze hart en ziel in hebben gelegd.

De Lente TUIN en Woon Beurs in Zwolle trakteert kunstliefhebbers dit jaar op een heuse kunstenaarsroute. Meerdere kunstenaars laten prachtig werk zien en geven interessante workshops en demonstraties. Naast kunst kijken kunnen bezoekers ook zelf kunst creëren. Het thema van de kunstroute is ‘Kunst doet goed’. De deelnemende kunstenaars schenken 20 procent van de opbrengst aan Stichting Kika. De route wordt verzorgd door Expositie de Hugt.

Vrijdag 6 maart is de Lente TUIN en Woon Beurs te bezoeken van 11.00 tot 17.00 uur en zaterdag 7 en zondag 8 maart van 10.00 tot 17.00 uur. Kaarten voor bezoekers vanaf 13 jaar kosten € 8,50 aan de deur of € 7,00 via de website. Tickets zijn te koop via www.lentetuinenwoonbeurs.nl. Daar is het ook mogelijk om voordelige luxe lentearrangementen te reserveren voor twee personen. Deze arrangementen zijn uitsluitend vooraf te boeken, via de website.

lentebeurs5.jpg

lentebeurs6.jpg

lentebeurs7.jpg

lentebeurs8.jpg

lentebeurs9.jpg

lentebeurs10.jpg

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Ik was er vandaag. Wat een afkapper is deze beurs. Erg klein en erg summier. Gelukkig had de slager lekkerre Groningerworst. Ik zou me als organisatie diep schamen om voor deze beurs entree te durven vragen. Ik had de hele beurs in 15 minuten 2x gezien. Ook is er veel reclame en goede doelen


  ⚠️ Meld

 2. Ben er zelf ook vorig jaar en het jaar ervoor geweest. Mij zie je daar ook niet meer. Wat een aanfluiting. Binnen een half uur ben je al uitgekeken.


  ⚠️ Meld

 3. Wij zijn gisteren geweest, beurs! Dit is echt de grootste aanfluiting.
  Gelukkig vrijkaart, maar mensen ga er niet heen.
  Binnen 30 min buiten. Paar kunstenaars, worst en paar bloembollen.

  Daarna enquete invullen, een 2 echt niet meer.
  Wees gewaarschuwd en koop ipv entree een lekkere bak koffie


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.