Open dag korfbalvereniging Oranje Zwart

Zwolle – Op deze zaterdag wil de korfbalvereniging uit Zwolle haar nieuwe onderkomen op sportpark De Marslanden tonen aan heel Zwolle. De verhuizing is 28 maart een feit. Bij deze bent u en de rest van heel Zwolle vanaf 9.30 uur uitgenodigd om met iedereen te komen kijken wat de nieuwe korfballocatie aan de Marsweg 2 te bieden heeft. In de afgelopen periode heeft een groep vrijwilligers van de club het oude clubhuis van Tempo’41 een ware metamorfose laten ondergaan. Daarnaast heeft de gemeente het kunstgrasveld onder handen genomen en nieuwe belijning laten aanleggen. Redenen genoeg om een open dag te organiseren. 

Daarom worden er op de 28 maart vele activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden.  Zo kan je er geschminkt worden, is er een springkussen, komt er een korfbalclinic voor de allerjongsten tot 7 jaar (12.30 uur-13.30 uur), wordt er een verloting gehouden, is er een spellenparcours (12.30h-15.30h) waarbij je poffertjes kan winnen en er kan natuurlijk geschoten worden op de korf! Voor elke leeftijd is er daarom iets te zien én te beleven. Natuurlijk kan men ook rondkijken in het clubhuis, het is echt een plaatje geworden. Trots op het nieuwe onderkomen is de korfbalvereniging dan ook zeker.

Op deze open dag is er natuurlijk ook korfbal te zien. Alle teams spelen deze zaterdag een thuiswedstrijd. Met de eerste wedstrijd van de F1 om 9.30 uur en de laatste wedstrijd, van het vlaggenschip, senioren 1 om 15.30 uur. Senioren 1 mag aantreden op het kunstgrasveld met de vernieuwde afmetingen als één van de eerste korfbalclubs in Nederland. De start van de tweede helft van de veldcompetitie is meteen belangrijk voor het prestatieteam van Oranje Zwart. Senioren 1 staat gedeeld op kop in de veldcompetitie en er moet gewonnen worden wil het net als in de zaal op het veld ook kampioen worden. De korfbalsport is nog steeds in ontwikkeling en KV Oranje Zwart blijft niet achter.

De korfbalvereniging hoopt van harte dat u mee komt doen met de activiteiten op 28 maart en dat u ervaart hoe leuk korfbal is bij een vereniging die klaar is voor de toekomst. Wilt u meedoen en of  komen kijken bij wedstrijden van bijvoorbeeld leeftijdsgenoten kijk dan op de vernieuwde website, www.oranje-zwart.nl of op de Facebookpagina. Hierop is het volledige programma van de activiteiten nog eens na te lezen. 

Artikel delen: