Verkoopexpositie “Compact”

Zwolle – Vrijdag 6 maart werd in Galerie Palet de expositie “Compact” geopend, de eerste galerie-expositie in het pand van kunstenaarsvereniging Palet aan de Stilobadstraat 9. De feestelijke opening werd verricht door Paletvoorzitter Gert Oosterwijk. “Compact” is een drie dagen durende verkoopexpositie van drie kunstenaars: Tali Farchi, Lydia van de Lande en Elis Tiggelaar.

 05-03-2015_opening_tentoonstelling_bij_palet_02.jpg

Het drietal voert een breed palet, van de vitalistische abstracten en kleurrijke naakten en landschappen van Farchi en de krachtig uitgevoerde portretten en figuurstudies van Van de Lande tot de in een collage opgehangen, subtiele aquarellen van huizen op het Franse platteland van Tiggelaar. Hun onderlinge beïnvloeding maakt van de expositie één geheel. “Compact” is zowel op zaterdag 7 als op zondag 8 maart nog te zien van 11.00 uur tot 17.00 uur.

 05-03-2015_opening_tentoonstelling_bij_palet_04.jpg

05-03-2015_opening_tentoonstelling_bij_palet_05.jpg

05-03-2015_opening_tentoonstelling_bij_palet_01.jpg 

05-03-2015_opening_tentoonstelling_bij_palet_03.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Verkoopexpositie “Compact””

  1. Zeer kleurrijk en bewegingsvol.
    Maar eigenlijk dacht ik dat we de wilde abstracte “Karel Appel” mode alweer een beetje achter ons hadden en dat herkenbare schilderkunst weer mocht?

  2. Observer,

    Dat klopt! Het mooie is alleen, dat alles nog steeds ‘mag’.
    Deze kunstenaars pretenderen geen vernieuwers te zijn binnen hun genre. Plezier in het werk staat voorop en dat zie je teug in het werk.

    Mede-lid Palet

Reacties zijn gesloten.