1000 cliënten van Philadelphia staan op straat!

Zwolle – Van 16 tot en met 21 maart staan 1000 cliënten van Stichting Philadelphia Zorg op straat. Zij gaan tijdens de week van Zorg en Welzijn hun buurt of wijk in om in contact te komen met buurtgenoten. De koekjes die zij uitdelen zijn bijna gratis; ze kosten enkel een glimlach.

 

philadelphia.jpg 

 

160 locaties doen mee aan de speciale koekjesactie ‘koffie erbij?’. Weken van voorbereiding gingen hieraan vooraf. Vol spanning koekjes bakken, inpakken en straks samen met vrijwilligers en begeleiders de buurt in om ze uit te delen. Zij nodigen de gelukkige ontvangers uit om koffie te komen drinken bij hun woon- of werklocatie. De cliënten zijn trots op hun locatie, hun werk en hun leven. Door kennis te maken met de mensen uit de buurt en ze uit te nodigen voor de koffie, worden de contacten in de buurt versterkt. In de huidige samenleving wordt er van mensen met een verstandelijke beperking verwacht volop mee te doen in de maatschappij en meer beroep te doen op hun netwerk. Het is juist nu  extra belangrijk om dit contact met de buurt te maken. Daar kunnen ze wel wat hulp bij gebruiken! Alle 200 deelnemende locaties van Philadelphia stellen hun deuren open tijdens de Week van Zorg en Welzijn. Iedereen is welkom.

Stichting Philadelphia Zorg doet mee aan de Week van Zorg en Welzijn omdat haar medewerkers trots zijn op het werk wat ze doen. En dat willen ze graag laten zien.

 

Kom binnen op de Ingelandhof  38a ,8043 EC in Zwolle tel:038-4204320

Wanneer:

21 maart van 11.00-15.00!

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Dat ben ik met je eens @ suus, dacht ook eerst heel wat anders de kop lezende boven het artikel. Lijkt de Telegraaf wel;)


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.